• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilgisi olan lütfen cevap versin

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

emosadnc

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2021
107
22
18
32
Yumurtlama günümde ilişkiye girdim ve gün aşırı tekrar girdim ayın 17 si yumurtlama günümdü bugun ilişkiye gireli 12 gün oldu ve adetime 5 gün var kaç tane test verdim hepsi negatif belimde agrı kasıklarımda ve karnımda iğne batar gibi batmalar var adet öncesi belli olmazmı acaba erken mi test yapıyorum ben aşırı stres yaptım bu batmalar normal mi ben 28 yaşındayım hayatımda ilk defa adet öncesinde bunları yaşıyorum ikilemde kaldım ☹️

Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset test mi? Belirtiler yanıltıyor bazen insan hamilelik düşününce hemen olsun istiyor elbette ama olsa cikardi yada henüz erkendir test için

Canım 17 si doktora gitmiştim yumurtlama günün değerlendir demişti bende 17 sinde ve 19 unda değerlendirdim 40 dakika popomun altına yastık koydum kalkmadım aşırı derece batma ve rahimde sanki hareketlenme var ama test yapıyorum negatif

Erken gebelik testi mi yaptınız yoksa kaset test mi? Belirtiler yanıltıyor bazen insan hamilelik düşününce hemen olsun istiyor elbette ama olsa cikardi yada henüz erkendir test için
Kan tahlili de dahil hepsini yaptım ama adete 5 gün var daha umutlanmalımıyım yoksa kesin negatif midir ikilemde kaldım

Kan tahlili de dahil hepsini yaptım ama adete 5 gün var daha umutlanmalımıyım yoksa kesin negatif midir ikilemde kaldım
Kan tahlili kesin sonuç verir. Evde yapilanlar yanilir veya erkendir diyebilirim ama kan net sonuç diyebilirim bence en güzeli adet gününü beklemek erken olunca yanlis sonuclar alinabiliyor. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Benim reglime 5 gün var daha
Güzel haberlerini bekliyoruz ama kötüye hazırlanınca insan daha az üzülüyor. Bu süreçlerden geçmiş bir insan olarak çok rahatlıkla söyleyebiliyorum çok belirti yaşadığım her ay hüsranla sonuçlandı hiç beklemediğim ve belirtim olmayan bir ay hamileliği öğrendim

Güzel haberlerini bekliyoruz ama kötüye hazırlanınca insan daha az üzülüyor. Bu süreçlerden geçmiş bir insan olarak çok rahatlıkla söyleyebiliyorum çok belirti yaşadığım her ay hüsranla sonuçlandı hiç beklemediğim ve belirtim olmayan bir ay hamileliği öğrendim
Her ihtimale hazır olmak lazım haklısın Allah hayırlısını nasip etsin beklemekten başka çare yok

Back