• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgisi olan cevap yazsın lütfen

azginakrep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2009
22
1
86
İstanbul
Belimde fıtık var bu sebepten doktorum ilaçlı mr cektirmemi söyledi çektirdim sonuçları doktora gösterdim fıtıgım haricinde çıkan sonuçta sağ ınguinal bölgede yaklaşık 21x10 mm boyutlarında kistik lezyon izlenmektedir. Her iki inguinal bölgede birkaç adet lenf nodu mevcuttur. Yazıyor fizik doktorum kadın doktoruna git dedi neden olmuş olabilir korkmalımıyım bilğiniz varmı:43:

Son düzenleme:
bendede fıtık var ama ilaçlı mr nedir bilmiyorum,ben hep normal mr çektirdim öyle şeylerde çıkmadı hiç bilgim yok canım geçmiş olsun.

Belimde fıtık var bu sebepten doktorum ilaçlı mr cektirmemi söyledi çektirdim sonuçları doktora gösterdim fıtıgım haricinde çıkan sonuçta sağ ınguinal bölgede yaklaşık 21x10 mm boyutlarında kistik lezyon izlenmektedir. Her iki inguinal bölgede birkaç adet lenf nodu mevcuttur. Yazıyor fizik doktorum kadın doktoruna git dedi neden olmuş olabilir korkmalımıyım bilğiniz varmı:43:

Kistin varmis kadinlarda boyle seyler olur belin icinde lutfen egzersiz yap. Ameliyat olduktan sonra eski hale donulmuyor biliyorsundur omurlarin icini bosalltiklari icin hareketlerin kisitlaniyor

Back