• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BİLGİSİ OLAN CEVAP VEREBİLİR Mİ Acil

kiskizii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2024
8
4
1
124
Arkadaşlar selam. Dış gebelik hakkında bilgisi olan banada yardımcı olabilir mi ? Dış gebelik için öncelikle beta hcg pozitif olması gerekiyor değil mi ? Sonraki günlerde değer istenilen şekilde artmaz ise Dış gebelikten supheleniliyor. Yani benim beta hcg testlerim 2 aydır 0.100 çıkıyor. Ama kasıklarımda ara ara batma gibi ağrılar ve boynumun omuz ile birleştiği yerde ağrılarım var. İnternet'ten okuyorum omuz ağrısı falanda diyor. Burada da bir kaç arkadaş Dış gebe olduğu halde adet oldum falan yazmış ondan dolayı sizlere sormak istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim

Arkadaşlar selam. Dış gebelik hakkında bilgisi olan banada yardımcı olabilir mi ? Dış gebelik için öncelikle beta hcg pozitif olması gerekiyor değil mi ? Sonraki günlerde değer istenilen şekilde artmaz ise Dış gebelikten supheleniliyor. Yani benim beta hcg testlerim 2 aydır 0.100 çıkıyor. Ama kasıklarımda ara ara batma gibi ağrılar ve boynumun omuz ile birleştiği yerde ağrılarım var. İnternet'ten okuyorum omuz ağrısı falanda diyor. Burada da bir kaç arkadaş Dış gebe olduğu halde adet oldum falan yazmış ondan dolayı sizlere sormak istiyorum. Cevaplarsanız sevinirim
Cevap verebilecek kimse yok mu acaba ?

Dıs gebelikte de tabiki pozitif oluyor sizin dış gebelik değildir

Dıs gebelikte de tabiki pozitif oluyor sizin dış gebelik değildir
O zaman doğru anlamış oluyorum değil mi ? Yani normal bir adet gecikmesi olduğunda kanda test yaptırıldığında pozitif çıkıp sonra ki süreçlerde değer istenen şekilde yükselmezse pozitif çıktığı halde kese gözükmezse Dış gebelik oluyor.. 3 aydır testim. 0.100 çıkıyor bende olma imkanı yoktur

dış gebelikte kanda gebelik tespit edilir. ayrıca iki ayda çoktan iç kanama gecirirdiniz.

kist olabilir, baska bir rahatsızlık olabilir. kadın doğum muayenesi gerekiyor. ama gebelik yok

Dış gebelik normal gebelik gibi pozitif olur değerler yükselir aynı normal gebelik semptomları olur 👍 ve ben 6 ay önce dış gebelik yaşadım taki keseyi görmeyi gittigim zamana kadar normal herşey sanıyordum ki o gün bebek yoktu 5 gün sonra sağ tüpümde gördüler oraya yerleşmişti kesinlikle kanama lekenme vs hiçbirşey yaşamadım sonra ameliyatla sonuçlandı Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🤲

Dış gebelik normal gebelik gibi pozitif olur değerler yükselir aynı normal gebelik semptomları olur 👍 ve ben 6 ay önce dış gebelik yaşadım taki keseyi görmeyi gittigim zamana kadar normal herşey sanıyordum ki o gün bebek yoktu 5 gün sonra sağ tüpümde gördüler oraya yerleşmişti kesinlikle kanama lekenme vs hiçbirşey yaşamadım sonra ameliyatla sonuçlandı Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah 🤲
Çok geçmiş olsun Rabbım bir daha yaşatmasın inşallah 🤲

Bu forumda ve başka yerlerde hem regl olup hem dis gebeliği anlamayan bir kaç yazı okudum kafam karıştı o yüzden tecrübesi olanlardan bilgi almak istedim.

Back