- 21 Ekim 2020
- 1.214
- 356
- 73
- 24
Ben eşimle tatile gittim geçen yaz orda beraberliğimiz biraz sık oldu bir hafta boyunca ondan sonra benim akıntılarım anormalleşti beyaz kremsi kokusuz bir hal almaya başladı daha sonra doktorlara gittim bir çok doktor onların bazıları smear ve kültür almadan mantar dediler ve bir çok hap fitil verdiler kullandım aylarca ama geçmedi sonra smearda ne mantar ne de bir cinsel yolla bulaşan enfeksiyon yoktu . Ama smearda servisit çıktı onun içinde fitil kullandım ama geçmedi azaldı sadece geçenlerdede çok iyi bir doktora gittim doktor bu akıntıya tam olarak enfeksiyon diyemem dedi ama ufacık kızarık şeklinde yara var tam yarada denemez dedi neyse flora düzenleyici verdi 3 gun kullan dedi ben 3. Gun adet oldum kullanamadım hastalığım da iki gün önce bitti eşimle beraber olduk akıntım hafif beyaz şeffaf karışımı akıntım oldu yine şimdi size tek sorum bende hafif yara var ve akıntı var biz korunuyoruz ama korunurken bir sey kullanmıyoruz geri çekilme şeklinde korunuyoruz ( bu şekilde enfeksiyon kapma şansım var mi yanı bir zarari var mi ? ) kondoma alerjim var cunku hapta kullanmak istemiyorum bu yüzden geri çekilme oluyor