Önemli olan arkadaşımın dediği gibi “takipçi listesinde varsa ediyordur yoksa etmiyordur”olayı mı yoksa gizlilik gibi ayarlar var mı instagramda.özellikleri bilmediğimden kafam karışmadı değilBazen takip etmeyen kişiler takip ediyor görünebilir.
Önemli olan arkadaşımın dediği gibi “takipçi listesinde varsa ediyordur yoksa etmiyordur”olayı mı yoksa gizlilik gibi ayarlar var mı instagramda.özellikleri bilmediğimden kafam karışmadı değil
Teşekkür ederim benim de mantığıma bu uyuyor ama instagramın özelliklerini bilmediğimden acaba bana mı takipçi listesinde görünmüyo dedim.(bireysel gizleme fln var diye düşündüm)peki bilginiz var mı takip edilmediği halde takip ediyor ibaresi görünüyor profili aratınca?Gizlemiş olsa diğer takipçileri de görmezsin. Listede varsa takip ediyordur yoksa etmiyordur
Teşekkür ederim benim de mantığıma bu uyuyor ama instagramın özelliklerini bilmediğimden acaba bana mı takipçi listesinde görünmüyo dedim.(bireysel gizleme fln var diye düşündüm)peki bilginiz var mı takip edilmediği halde takip ediyor ibaresi görünüyor profili aratınca?
İşte benimki de o hesap .arattığım kişi hoşlanmadığım biri .arkadaşın ismi de “takip ediyor”diye çıkınca sinirlendim ona sormadan önce sizlere danışayım dedim.ama hesap yeni bir hesap eskiyi kullanmıyo diğerine de baktım çünkü.acaba 1hafta içinde takip etmiş de mi çıkmış ki?bende takip ediyor diye çıkıyor farklı arkadaşta öle bi ibare yok başka bi arkadaşa arattım onda da takip ediyor yazısı çıktı.ama takipçi listesinde yok.kafam karıştı sorgulayım mı “sen onu takip mi ediyosun diye?”yoksa instagramda olabiliyo bazen diye sessiz mi kalayım ondan danışayım dedim teşekkürlerdaha önce takipteymiş sonra çıkarmış
ben kuzenimle tartıştım eşime onu listesinden çıkarmasını söyledim çıkardım dedi
kuzeniminadı adını yazınca eşimin adı çıkıyor latta bu da takip ediyor diye sinirlendim önce ama baktım gerçekten listede yok
Teşekkür ederim ilginiz için o zaman ben sessizliğimi koruyayım.Eskiden takip etmiş sonradan kaldırmış olabilir ya da sosyal medyanın bir yanıltması olabilir. Facete de anasayfada bilmemkaç arkadaşın şu sayfayı beğendi yazıyor ama hiç birinin alakası yok
İşte benimki de o hesap .arattığım kişi hoşlanmadığım biri .arkadaşın ismi de “takip ediyor”diye çıkınca sinirlendim ona sormadan önce sizlere danışayım dedim.ama hesap yeni bir hesap eskiyi kullanmıyo diğerine de baktım çünkü.acaba 1hafta içinde takip etmiş de mi çıkmış ki?bende takip ediyor diye çıkıyor farklı arkadaşta öle bi ibare yok başka bi arkadaşa arattım onda da takip ediyor yazısı çıktı.ama takipçi listesinde yok.kafam karıştı sorgulayım mı “sen onu takip mi ediyosun diye?”yoksa instagramda olabiliyo bazen diye sessiz mi kalayım ondan danışayım dedim teşekkürler
Teşekkür ederim ilginiz için o zaman ben sessizliğimi koruyayım.
Önceki hesap olsa evet takipteydi ama bu başka yeni bir hesap takip edip mi acaba çıkmış ki bilemedim bu kadar kısa bi sürede.valla bir kez listeye girmeden o yazı çıkmaz
benim örneğimde takipteydi sonradan çıkardı
Önceki hesap olsa evet takipteydi ama bu başka yeni bir hesap takip edip mi acaba çıkmış ki bilemedim bu kadar kısa bi sürede.
Arkadaşa katılıyorum, kesin bilgi yayalım :)Sosyal medya konusunda epey bilgiye sahibim. Daha önce takip edip şuan etmiyordur o yüzden çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?