Premature Bebekler bilgisi olan basina gelen varmi hanimmlarr

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

efya41

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
27
0
16
Kocaeli
3.5 yil sonra dr bize tup bebek demisken tum umutlarimiz kesilmisken prensesimize gebe kaldim sukur ama surekli yatiyorum :-( 4.5 aylik hamileyim fakat rahmimdeki perdeden oturu plesenta bebise hem uzak hemde rahim agzinda duruyor ve en kotusu rahim agzim acik :-( kanamalarim cok dr bna premature bebek olur erken dogum,kesin diyor basina gelen varmi bebegimi kaybetmek istemiyorumm...

benim şubatın 23ünde suyum geldi doktor kese delinmiş gebeliği sonlandıracaz dedi istemedim kaç tane hastane dolaştım hepsi aynı şeyi söyledi kanıma iltihap karıştı bebek beni öldürebilirdi ama yinede almalarını istemedim ne olursa olsun sonuna kadar gideceğimi söyledim üstelik ilk bebeğimde değil ikinci bebeğimdi günde 3 öğün 4 tane antibiyotik hap iki güne bir de 2 doz iğne vurduruyodum sürekli yatmam gerekiyodu ayrıcada her gün hastaneye gidip crp tahlili yaptırıyodum kanımdaki iltihaba bakıyolardı hep sınırdaydı her zaman damla damla gelirdi su ama sınırın altına düşmek üzereydi bi gün bi gelmeye başladı durmadan o zaman bebeği almak zorundalardı yoksa oda bende ölebilirdik 25. haftada nisanın 4ünde sezeryanla 1000gr bi erkek evlat doğurdum o günden beride hala küvezde durumu stabil. allahım kimsenin kucağını boş koymasın anlatmaya çalıştığım 1 aydan fazla doğum başlamıştı ama öldürmeyen allah öldürmüyo eğer yiyecek ekmeği varsa allah onu sana bağışlar yoksa zaten ne yaparsan yap kaderini değiştiremezsin

sonuçta çocuklarımız bizim çocuklarımız değil allahın bize birer emaneti istediği zaman verir istediği zaman alır. verdiğinde şükrettiğimiz gibi aldığında da isyan etmeyip tevekkül etmemiz lazım.. üstümüze düşen tek şey allahın emanetine sahip çıkıp gözümüz gibi bakmak gerisini allaha bırakıp el açmak. allahım mübarek ayların hatrına o küçük yavrunu sana bağışlasın sağlıklı bir çocuk olarak kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Back