Anket Bilgisayarınız dile gelse size ilk ne söyler:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bilgisayarınız dile gelse size ilk ne der?

• Allah'ını seven alsın şunu başımdan yeter artık...!

OY: 40 31,7%
  • Asıl virüs geldi işte...

OY: 20 15,9%
  • Ömrümü yedin ömrümüüü...

OY: 24 19,0%
  • Ne bakıon,bişey mi var..?=)

OY: 8 6,3%
  • Yeter artık,Allah'ından kork mübarek...!

OY: 11 8,7%
  • Dürtükleyip durma allasen.. =)

OY: 8 6,3%
  • Bıktım senden,ben annemin evine gidiom..!

OY: 3 2,4%
  • Bill Gates seni bi bulursam...

OY: 12 9,5%

• Ankete Katılan
    126
E

EU1

Ziyaretçi
Bilgisayarınız dile geldi size söyliycegi şey ne olurdu?sırnaşık şey

Rahat bırak beni,çek elini az üstümden,saatlerce prize takılıyımmm ateş bastı bırak da soğuyayım azcık :roflol:

artık dinlenmek istiyorumsenağlama
tatile çık ve beni rahat bırak lütfeeeennnn.yalvarırım sana:bbo:
kulun kölen olüüümmm ablaaaa.sabahtan akşama kadar sen,akşamda abi yeteeerrrr diye yalvarırdı zavallıcık:teytey::teytey:​

yeter artık habire gözün üstümde benimde canım var yaaa derdi heralde...

senin kocan yokmu , isin yokmu yemegin yokmu ,ne basimda bekleyip duruyon kalk git bende keyfime bakim bee ,zaten basim agriyo bide senle ugrasmayim , git gozum gormesin daha seni derdi kesin :roflol::roflol::roflol:

yeteeeeeeeeeeeeer,,,,ya kapat beni yada baska yere bak nedir bu butun gun k.k .biktiiiiiiiiiiiim:enbuyukkk:

Yeterrrr artık allahından korkun yokmu seninnn,ömrümü yedinnn ZAMP GİBİ YAPIŞIP KALIYORSUN BANA K.K adresinden başka baktığın yer yok ne bıkmaz usanmazsın sen :roflol::roflol::roflol:

yeter artık alın şunu başımdan, bide kullanmayı bilse gam yemicem:1closedeyes:, kk dan başka adres bilmez mi bu yahuCADIARZU

lan oğlum mahvettin beni..
kafamı karıştırdın Allama
ekzelde formüllü raporu hazırlarken öldürdün beni..lanet ettim lanetttt..kafamçokkarıştı
imdaaaaatttttt:çok üzgünüm:

Allah tependen baksın ecenaz!yeter ya artık her gün her gün!!dayanamıyorum!asıl virüs sensin işte!!

Allah'ını seven alsın şunu başımdan yeter artık...! :enbuyukkk: kadınlar kulübünden bayıldım artık başka hiç bir yere gidemiyom:mymeka:kafamçokkarıştı:bbo:laelaelaelaelae deli oldum

kalk bi tuvalete git gel birazdan altına yapcan :oklava: iki dakika mola ver be kadın kaçmıyoruz ya :mymeka: ....derdiiii

ömrümü yedin ömrümü derdi...bide hızlı yazsanda klavyemi eskitmesen derdi heralde...:roflol::roflol::roflol:

Back