bilgisayarınız bebeğinizin odasın da mı?

mavixsxxsxxsxxsxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
822
0
40
slm arkadaşlar pc bebeğinizi odasında mı?pc kullanırken bebeğiniz yanında oluyor mu ?
ben annemlerde kalıyorum ve pc bizim odamızda?çok zararlı olduğunu duymuştumm?gerçi cep tlf da öyle.genelde cep tlf oğlumdan uzak tutuyorum.yatarkende odamızın dışında biryere koyuyorumm?ama bilgisayar ne olucak..kapalı olsa bile alıcıları zarar veriyomuşş .nekadar doğru bilemiyorumm...ama hep kafama takılıyoo?sizler neler yapıyosunuzzz???

BEN BEBİŞİMİN YANINDA KULLANMIYORUM.
TV BİLE AÇMIYORUM ONUN YANINDA...
AMA DELİ GİBİDE SAKINMIYORUM.
GENELDE O UYURKEN BURAYA GELiYORUM.

bilgisayarda tv de aynı odada yani yatak odasında oğlumda park yatagıyla yatak odasında ben pek önemsemiyorum isterseniz kızın arkadaşlar ama zaten heryerde var bunlar yani odada olunca zararlı odanın duvarının arkasında olunca zararsız he odada yok farzedelim alt komşumda var üst komşümda var karşı komşumda var iiiiiiiiiiiiiiiiii ne anladım yine zarar vermiyomu artık herkesin evinde 2 şer tane cep tlf enaz 2 adette bilgisyar var dışarı çıktıgımızda alış veriş merkezlerine girdiginizde ne yapıyosunuz ben bebegimle çıkıyorum mesala bırakacak kimsem yok o yüzden ben bakmıyorum böyle şeylere babamız acaip oyun oynuyo ertuğda şimdiden izliyo bayıla bayıla herkesi öptüm hayırlı geceler

bence önemli bir konu açılmış. teşekkürler. ben bebeğimin yanında bilgisayar ve tv olmasına karşıyım. elimden geldiğince uzak tutuyorum. manyetik alan olduğunu ve zararlı olduğunu duymuştum.ama nekadar uzak tutabiliyorum tartışılır. akşam babası ile birlikteyken tv hep açık.en azından wireless kullanmayım diyorum. elimizden geldiği kadar yapalım bence. bide alışveriş merkezlerindeki üst arama dedektörlerinden çocukları geçirmeyebiliriz. hamileyken olduğu gibi. uçaklara bile böyle binilebiliyor .gerçi bunlar biliniyor herkesçe galiba. görevlilerde sorun çıkarmıyor. hatta şu çantaların geçtiği x-ray cihazında su bile geçse zararlıymış.bebeğin mamasını geçirmemek lazımmış. beni görevli uyarmıştı bu konuda.

bilgisayarda tv de aynı odada yani yatak odasında oğlumda park yatagıyla yatak odasında ben pek önemsemiyorum isterseniz kızın arkadaşlar ama zaten heryerde var bunlar yani odada olunca zararlı odanın duvarının arkasında olunca zararsız he odada yok farzedelim alt komşumda var üst komşümda var karşı komşumda var iiiiiiiiiiiiiiiiii ne anladım yine zarar vermiyomu artık herkesin evinde 2 şer tane cep tlf enaz 2 adette bilgisyar var dışarı çıktıgımızda alış veriş merkezlerine girdiginizde ne yapıyosunuz ben bebegimle çıkıyorum mesala bırakacak kimsem yok o yüzden ben bakmıyorum böyle şeylere babamız acaip oyun oynuyo ertuğda şimdiden izliyo bayıla bayıla herkesi öptüm hayırlı geceler

cnm ya şu bebeğin ay ve haftasını hesaplayan şeyi nası yaptın?

benim bilg. oturma odasında kızımlada genelde gündüzleri hep burdayız . bende pek yaklaştırmamaya çalışıyorum gerçi wirless olmayınca daha az zararlı die duymuştum cep tel. kızımın bulundugu odada tutmuyorum ama dışarı çıkarken mecburen ya cebimde yada çantamda oluyo :KK43: bide az önce annemle konuştum evdeki telsiz telefonlarda aynı cep telefou gibi zararlıymış ee na yapacagız ev telefonlarınıda mı iptal edecegiz.

öznurcum sen bebeginin adıını dogum tarihini yaz ben yapayım sana bide ne yazmamı istersen onu.

sanırım yaptım deneme deneme ...

bmn297sk8vn1uwb4.html

ben oğlumu yanında hiç telle konuşmam aynı odada bile bulundurmam
ama pc iççin aynı şeyi söyleyemiycem
hem hang birinden koruyacaksınki heryerde radyasyon malesef

X