Bilgisayarım…lütfen bozulmasın…

Öncelikle en büyük hata su döküldükten sonra bilgisayarı açmanız olmuş. Kısa devre yapmış olabilir bazı parçaları. Bu tarz durumlarda üründeki suyu mümkün olduğu en kısa sürede tahliye edip sıcak bir ortamda pirinç dolu bir tepsi, leğen içinde bekletmeniz lazım en az 2,3 gün.

Servise götürün. Bilgisayarınız kurtulur ama su olduğu için garanti kapsamına girmez.

İnşallah düzelir gerçekten her şey çok pahalı

Çok önceden olmuştu detaylarını hatırlamıyorum ama yarım saat yetişti pirinçte bekletme.

1 gün boyunca açmadan pirinçte beklettim çok şükür düzeldi, inşallah sizinki de düzelmiştir

Su dökülmesi kullanıcı hatasına girer ama bekleyerek de düzelmez, bir teknik servise mi gösterseniz.

Pirinc harika bir sey degil mi ...
Aklima telekomu aramam geldi modem isiniyor dedim buzdolabina koyun dedi ajajsjjs koydum
Benim de telefonum dağ başında suya düşüp kapanmıştı. Köylü teyzelerden minik bir poşet pirinç istedim, cidden kendine gelmişti.
Okunmuş pirinç mübarek

Fön dıştan kurutur iş devreler en az 4 gün kurumalı.
Laptop galiba.
Kapağı açıp açılı olarak koyup touchpd içinin kurumasını beklemelisiniz.
4 gün sonunda ılık ayarla fön tutulur.
O arada mümkünse pirinç iş görür. Su alan kısmı leğende falan pirince gömün ki nemi çeksin.
Oksitlenme olmasın.
Su dökülmesi garanti kapsamı dışında ama garanti için servise gitmesi şart.

Su dökülen telefonu pirince koyup bekletirler hatta bende yapmıştım. Sizde deneyin belki bilgisayarda da işe yarar. Yalnız içi tam kurumadan açmamanız gerekir. Kurulmadığını düşünüyorsanız açmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…