- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.383
- 548
- Konu Sahibi minikprenses99
-
Servise götürün. Bilgisayarınız kurtulur ama su olduğu için garanti kapsamına girmez.Kızlar selamlar,
Dün akşam kardeşim bilgisayarı kullanırken vazoyu devirmiş tüm su bilgisayarın altına gitmiş. Fön makinesiyle kurutmakta çalıştık ki bu da yanlış bir şeymiş aslındaŞu an touchpadim çalışmıyor Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ne yapmalıyım?
Kapağını açmayı düşündüm ama kapak açılınca garanti karşılamıyormuş. Garantisi devam ediyor ama dökülmesi de garanti kapsamına girer mi bilemedim. Evdeki tek bilgisayar ve fiyatlar uçmuş durumda lütfen düzelsin
İnşallah düzelir gerçekten her şey çok pahalıKızlar selamlar,
Dün akşam kardeşim bilgisayarı kullanırken vazoyu devirmiş tüm su bilgisayarın altına gitmiş. Fön makinesiyle kurutmakta çalıştık ki bu da yanlış bir şeymiş aslındaŞu an touchpadim çalışmıyor Yanlış bir şey de yapmak istemiyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı ne yapmalıyım?
Kapağını açmayı düşündüm ama kapak açılınca garanti karşılamıyormuş. Garantisi devam ediyor ama dökülmesi de garanti kapsamına girer mi bilemedim. Evdeki tek bilgisayar ve fiyatlar uçmuş durumda lütfen düzelsin
Çok önceden olmuştu detaylarını hatırlamıyorum ama yarım saat yetişti pirinçte bekletme.şu an benim telefonum da çalışmıyor. çarşamba akşamı yağmurda ıslandı, ama çok ıslandı, ben farkında değildim. Sonra ekranı pır pır etti kapandı, bir daha açamadı (ekran). Telefonu pirince yatırdım. Kendi kendine ötmeye başladı sonra sim kartını çıkardık tekrar pirince yatırdık. Şu an pirinçte. (en az 2 gün kalması lazım diye okuduk nette). Telefonu denemeye korkuyorum çalışmazsa diye çünkü herşeyim ama herşeyim benim için değerli resimler, dökümanlar, tarihler, mesajlar ve adres defterim telefonda.
Sizin nasıl oldu?
1 gün boyunca açmadan pirinçte beklettim çok şükür düzeldi, inşallah sizinki de düzelmiştirşu an benim telefonum da çalışmıyor. çarşamba akşamı yağmurda ıslandı, ama çok ıslandı, ben farkında değildim. Sonra ekranı pır pır etti kapandı, bir daha açamadı (ekran). Telefonu pirince yatırdım. Kendi kendine ötmeye başladı sonra sim kartını çıkardık tekrar pirince yatırdık. Şu an pirinçte. (en az 2 gün kalması lazım diye okuduk nette). Telefonu denemeye korkuyorum çalışmazsa diye çünkü herşeyim ama herşeyim benim için değerli resimler, dökümanlar, tarihler, mesajlar ve adres defterim telefonda.
Sizin nasıl oldu?
Su dökülmesi kullanıcı hatasına girer ama bekleyerek de düzelmez, bir teknik servise mi gösterseniz.Kızlar selamlar,
Benim de telefonum dağ başında suya düşüp kapanmıştı. Köylü teyzelerden minik bir poşet pirinç istedim, cidden kendine gelmişti.Pirinc harika bir sey degil mi ...
Aklima telekomu aramam geldi modem isiniyor dedim buzdolabina koyun dedi ajajsjjs koydum
ben de merak ettim.umarım sorunu çözülmüştür.Konu sahibi ne yaptınız merak ettim
Benimde asus marka laptopum var.Bende çay döktüm,şekerli hemde.Şekerli olunca daha da kötü oluyormuş.S tuşu sıkıntılı mesela benimkinin de iyice basmak gerekiyor,touchpad'i eh işte.Vakit kaybetmeden servise götürürsen kurtarırsın.Asus X409-Fb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?