- 6 Şubat 2022
- 8
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi minikprenses99
-
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun,bilenler gorur insallah
haklı olabilirsiniz, biraz düzelmesini beklesem mi diye düşündüm ben deSu dökülmesi garanti kapsamına girmez malesef. Mecbur servise götürmeniz lazım.
Asus X409-Fbmarka model nedir?
onu zaten siz acamazsiniz acsaniz da kapatmasi kolay olmaz yani her sekilde servise gitmesi gerek. mumkunse asusun kendi servisine goturun, herhangi bir tamirciye degil. ama tamiri cok fazla tutmaz, garantisi oldugu icin bi tik daha indirimli olabilir yani benim bildigim asus bu sekildeydi.Asus X409-Fb
şu an benim telefonum da çalışmıyor. çarşamba akşamı yağmurda ıslandı, ama çok ıslandı, ben farkında değildim. Sonra ekranı pır pır etti kapandı, bir daha açamadı (ekran). Telefonu pirince yatırdım. Kendi kendine ötmeye başladı sonra sim kartını çıkardık tekrar pirince yatırdık. Şu an pirinçte. (en az 2 gün kalması lazım diye okuduk nette). Telefonu denemeye korkuyorum çalışmazsa diye çünkü herşeyim ama herşeyim benim için değerli resimler, dökümanlar, tarihler, mesajlar ve adres defterim telefonda.Pirince yatırın bir süre. Benim telefonuma girmişti su çalışmıyordu. Pirinçte beklettim sonra düzeldi. Daha da olmazsa teknik servise götürün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?