anlamam ama o dosyalari açtinizmi merak ettim
evlimisin , senden baska pc yi kullanan varmi
benden iyi dedektif olur hea :)
Sizin bilgisayardan baska bilgisayara baglanilmistir. Sevgiliniz ya da esinizdir. Onlar ugrasir boyle seylerle
Ayni ag uzerindeki bilgisayarlara programa gerek olmadan pc paylasima acilarak baglanilabilinir. Ama uzaktan bir pc ye baglanmak icin program yuklemek gerekiyor. Teamwiwer, ammy gibi.
benım bıldıgım benım pc mısal teamviewer bu yuklu bı sorun yaşadıgımda okaynım uzaktanbenım verıdıgım şifreyle baglanıyo benım bılgısayara bakıyo sorunları hal edıyo boyle bırseymı gordunuz acaba
windows un kendi programi vardi eskiden messenger ile baglanirdi. simdi messenger kalkti nasil baglanir bilemem. lakin ayarlar falan yaziyorsa oradan sifrenizi falan degistirin. bir daha baglanamasinlar. gerci casus bir yazilim olmadigi bariz yani baglanildiginda size bildirim gelir. o sebeple bosyere sıkıntiya girmeyin.Teamviewer ı biliyorum o değil, program uzaktan masaüstü denetimi diye birşey
Slm, konunun tamamını okumadım.Bilgisayarımda başlata tıkladığımda menüde uzaktan masa üstü denetimi diye birşey çıktı. Bu özellik windowsun kendi özelliği mi yoksa dışardan bir program mı yüklenmiş?
Birde oraya tıkladığımda bilgisayar ismi girin gibi bir şey yazıyordu dosyalar bölümü vardı içerisinde hesabım1, hesabım2 şeklinde 5 adet dosya vardı
Daha önce hiç dikkatimi çekmemişti ilk defa gözüme batıyor
Bu işten anlayanlar beni aydınlatabilirler mi? Birileri bilgisayarıma mı giriyor
birisi pcne uzaktan giriyor canım.senin her tıkladığını izliyor.bi tanıdığım sırf bu işten para kazanıyor.uzaktan herkesin pcsine girip (izinli tabi) virüs temizleme,sistem kurma,hatta pc format atma işi yapıyor
Slm, konunun tamamını okumadım.
Evet sanırım. formata gönder ve İP adres değiştiren programlar var onu kullan, biri sizi izliyor...
Masaustu denetimi mi ? Denetim masası mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?