Bilgisayar programcılığı dgs ile geçiş

Cerentas

Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2015
38
10
31
Merhaba. Bilgisayar programcılığı okudum. Obp puanım yüz üzerinden 77. Bu yıl ki sınava hiç hazırlanmadım. Başarı puanın da ne kadar yararı olur bilemiyorum. Aslında hedefim illa mühendis ya da öğretmen olmak değil. Ancak örgün öğretim olarak 4 yıla tamamlamak istiyorum. Dgs de en az puanla hangi bölümlere yerleşebilirim bilmiyorum. Bi arkadaşımdan aldığım bilgi ile illa sınavdan iyi puan alman gerekmiyor. İstesen örgün öğretim olarak lisan tamamlamak için geçebileceğin ufak tefek bölümler olduğunu söylemişti. Bu konuda bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi. Bu yıl kendime güvenim sıfır. Çünkü hiç çalışamadım. Ama istediğim illa 4 yıl tamamlak ve örgün öğretim olarak.

Başari puanı elbette önemli
Sanırım bölümunz sayısal tam emin olmamakla beraber basari puanınız 77 imiş.
30 üzeri Mat.20 Türkçe yapsanız yeterli olabilir
Tam olarak krstiremeyiz tabiki ama puan hesaplama rpbotundan ogrenebilirsiniz.

Birde soyle bir durum var DGS'ye 11 gun kaldı.
Başvuru yapmadıysanız zaten giremezsiniz

Merhaba. Bilgisayar programcılığı okudum. Obp puanım yüz üzerinden 77. Bu yıl ki sınava hiç hazırlanmadım. Başarı puanın da ne kadar yararı olur bilemiyorum. Aslında hedefim illa mühendis ya da öğretmen olmak değil. Ancak örgün öğretim olarak 4 yıla tamamlamak istiyorum. Dgs de en az puanla hangi bölümlere yerleşebilirim bilmiyorum. Bi arkadaşımdan aldığım bilgi ile illa sınavdan iyi puan alman gerekmiyor. İstesen örgün öğretim olarak lisan tamamlamak için geçebileceğin ufak tefek bölümler olduğunu söylemişti. Bu konuda bilgisi olan lütfen yardımcı olabilir mi. Bu yıl kendime güvenim sıfır. Çünkü hiç çalışamadım. Ama istediğim illa 4 yıl tamamlak ve örgün öğretim olarak.
seneye girecekseniz sanırım yönetim bilişim sistemleri,bilgisayar mühendisliği,yazılım mühendisliği,bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri,bilişim mühendisliği,bilişim sistemleri ve teknolojisi,bilgisayar ögretmenliği,fizik,uzay müh,istatistik,matematik ve bilgisyar ve başka bölümlerde var.

X