Bilgisayar çıldırdı!

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.895
4.441
Bilgisayardan anlayan arkadaslar,
Yukledigim bir program yuzunden butun pc japona bagladi resmen.
Virus programi gibi bir simge sag kosede ve surekli actigim herseye komut veriyor sanki denetim masasinda bulamadim programin simgesini,internetten baktim,çalıştır-regeditten yapmaya calistim,yine olmadi.
Baska ne yapabilirim,programi bulup,silmek icin ?

programın adı nedir?

Son düzenleme:
Denetim masasindan.. bir önceki tarihe geri dönün.. eskisi gibi olacaktır.. misal en son güncelleme yapilmadan önceki tarihe.. ama tabi önce güvenli mod a geçiş yapin..

Denetim masasindan.. bir önceki tarihe geri dönün.. eskisi gibi olacaktır.. misal en son güncelleme yapilmadan önceki tarihe.. ama tabi önce güvenli mod a geçiş yapin..
Denedim olmadi onceki tarihe icin sadece bugunu gosteriyor baska tarih istedim yine olmadi.

Tanidik olan denetim masasina gittim olmadi.
Calistirdan denedim birden onlarda döndü japoncaya.
İnternete falan girebiliyorsun değil mi, yani şu an pc'de misin bilmediğimden soruyorum.
Prosess explorer adlı programı indirip çalıştırman gerek, o olan biten tümprosesi gösteriyor, oradan durdurabilirsin sıkıntılı programı.
Önceki tarihe geri gitmek boşa veri kaybı olur, işe yaramayabilir ayrıca.

Hyr telden giriyorum suan.
Interneti de dedigim gibi japonca yani bisey anlamiyorum,girdigim karakteri anlamiyorum ki.
Sanirim servise goturmem lazim yarinda sinavim var biseyler bakacaktim,israrim ondandi.

Bilgisayari kapatip guvenli modda acmayi denediniz mi? O zaman da japonca oluyor mu?

Hyr telden giriyorum suan.
Interneti de dedigim gibi japonca yani bisey anlamiyorum,girdigim karakteri anlamiyorum ki.
Sanirim servise goturmem lazim yarinda sinavim var biseyler bakacaktim,israrim ondandi.

Ağ destekli güvenli modda açmayı denedin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…