Evet anket olayında dolandırma paranı vermeme olayı çok oluyormuş çoğu da para yerine kupon veriyormuş zaten.Anket doldurmak için yabancı siteler var , ama paypall üzerinden yatırıyolar yani Türkiye’de işe yaramaz. Anca yurtdışında hesap açıcan da ordan çekicen de..
Türk anket siteleri de var, ama onlar da kazandırmıyolar ki.. 1-2 tl gibi komik rakamlar veriyolar. En az 20 tl falan olunca çekebiliyosun.. ona da kaç ay geçse de ulaşamıyosun. Ya anket gelmiyo, ya anketin ortasında eleniyosun bi sebepten, ya da sistem hata veriyo falan.
Diğerlerini bilemiyorum. Ama anket olayı yalan.
Video işinden para kazanmak kolay değil ya bi sürü abonen olması lazım bilmem kaç bin saat izlenmen olması lazım işin kötü tarafı kaliteli videolar için de kaliteli ekipman yani sağlam para lazımBugun ben de bunlari dusundum.Ders videolari hazrlayip atsam dedim ama onlarin reklamini vs nasl yapyorlar? Nasil insanlar haberdar olacak ki bizden?
Maalesef canım özellikle de internet ortamındaBizim milletimiz sahtekar
Cocuklara ders verdgm icn tablet mikrofon vs mevcut ama kndi reklamimi yapamam o kotuVideo işinden para kazanmak kolay değil ya bi sürü abonen olması lazım bilmem kaç bin saat izlenmen olması lazım işin kötü tarafı kaliteli videolar için de kaliteli ekipman yani sağlam para lazım
Sanırım millet videolarının reklamı yapılsın diye de para ödüyor. Senin çevreye duyurmandan ekstra olarak yaniCocuklara ders verdgm icn tablet mikrofon vs mevcut ama kndi reklamimi yapamam o kotu
Udemy de faln oyleyms doğru..Sanırım millet videolarının reklamı yapılsın diye de para ödüyor. Senin çevreye duyurmandan ekstra olarak yani