Bilgisayar banda lm.

inanmak önemli değil arkadaşlar,tabi ki bu bir HİKAYE ..ama kıssadan hisse diye bişey var dimi...31 yaşındayım sanırım 1 mail yüzünden intihar edecek yaşı çoktaaaaaaaaaaaan geçtimmafoldumbenama kızlarım var.daha küçükler ama dikkatli olmak lazım.uzmanlar diyor çocuklarınızı pc ile başbaşa bırakmayın diye.odasına girdiğimiz anda ekranı görebilelim.valla çooook zor Allah bütün ana babalara kolaylık versin zaman kötü...

İnanmayın duygu sömürüsü bunlar. Ergen yaş bunalımı intihar edersem benim için üzülen olurmu acaba saçmalığı. Yapmayın etmeyin. Oğlan Ayrılacakta sonradan kıza ben yazmadım diyecek ne kadar çocukça masallar tek kelimesine bile inanmadım. ZAten kızın aptallığı sanal ortamda aşk mı olur :S.

Çok duygusuz değilim ama bu tarz şeylere inanmam sonra gerçek hayat filmler gibi olmuyor malesef
aşk diye birşey yok....." Aşk dediğin 3 günlük eğlence... Bilemedin 5 gün sürsün kayılıp giden üzülen çok. "

Seven insan sesini duymak ister...yüzünü görmek ister... Km aşar yanında olmak ister. Yoksa bu şekilde mailmiş msjmış hepsi Roman-Hikaye-kandırmaca....

HADİ ORDAn llllleeee....n.... Budala çocuk diyesim gelir. DAha kaç kişiyi kandırcan da diyebilirim ...İNANAMAM

kim uydurmussa uyduramamis basta sanki erkekten bahsediyor sonrada kizdan hem hic gormedigi tanimadigi birine neden nicin diye sormadan intihar edenin aklindan suphe ederimm olmek icin bahane aramiis tovbe tovbee uydurmayin soyle senaryolari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…