bilgisayar alacağım tavsiye istiyorum

pembepatron

Guru
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
5.814
76
358
arkadaşlar bilgisayar almayı düşünüyorum
öğretmenim.
öyle oyun falan oynamıyoruz.biraz haber biraz kk bakıp çıkıyoruz anlayan arkadaşlardan tavsiye rica edeceğim
lap top olacak bu arada

2008 Şubat'ında Dell ınspıron 6400 aldık. Gayet memnunum. Gördüğüm kadarıyla Dell aslında dünya çapında kullanılan bir marka. Öğretmen olduğun için e-okula da ihtiyacın vardır. Biz kurulumunda bir hata yaptık galiba. ılk önce e-okula giremedik. Daha sonra başından bir iki format geçince şimdi çok iyi çalışıyor. Fiyatı da gayet iyi. Servis konusuna gelince o biraz sıkıntılı. Çünkü Ankara'da servis sorunu var. Ama zaten yazılım servis dışı olduğu için hangi bilgisayarcıya gidersen git ücret alıyorlar. Bir de bu yaz bizim güç adaptöründe bir sorun oldu. Orjinali biraz pahalı olduğu için tamir ettirdik. Ama benden sana tavsiye araştırmadan sakın alma. Bize çok iyi denk geldi. ınşallah istediğin gibi bir bilgisayar alırsın. Daha iyisi senin olsun :)))

canım bizde vestel aldık ama masaüstü.
kampanya yapmışlar profesyonel olarak bilgisayar kullanmayan ev hanımları,çocuklar için.
bilgisayar masaüstü eğer eski tip ekranlı alırsan ayda 50 lira,ince ekranlı alırsan ayda 69 lira taksitle.
biz gayet memnunuz hiç sorun çıkarmadı,masaüstü almayı düşünürsen tabi benim dediğim canım.

dell servisi iyi kendi de iyi
her nkedar türkiye de sony ve toshiba daha çok iş yapsada dell de çok iyidir

Canım bende yenı laptop aldım. Genelde herkes asus u tavsıye ettı bana.
Özellıkle bılgısayarcı bıle asus dedi.
Şimdilik gayetde memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…