• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilginize ihtiyacım var

Lutfen konum bi süre taşınmasın.
Arkadaşlar adetim biteli 2 hafta oldu bugün kalktığımda kanamam vardı doktora gittim alttan muayene istedi bende utandim olmaz dedim. Neyse ultrasonda falan baktı sol yumurtaliginda 4 mm kist var kocaman dedi ve ilaç olarak bana doğum kontrol hapi verdi. Bu arada ben evliyim ve 3 aydır bebek istiyoruz o yüzden bu hapı kullanmam mantıklı olur mu?
Yarın bi doktora daha gidecem. Bide şuan olan kanamam normal adet kanı gibi değil.
Yorumlarinizi bekliyorum
Benim adet duzensizligim vardi hatta pko dedi doktor bende dogum kontrol hapi kullandim ama saatlerini duzenli kullanamadim adet olmadan hamile kaldim.nasil oldu bende bilmiyorum ama hamileyim şuan.siz yarin tekrar kontrole gidin.gecmis olsun.hakkinizda hayirlisi olsun.

Ilaclarini kullan önce kistten kurtulman lazim ..zaten kist varken hamilelikte olmaz olsada zarar verebilir allah korusun
.yani once tedavi ol

Önce sağlık sonra bebek. Acele etmeyin derim. Ayrıca koskoca kadinsiniz, utandım ne demek. Hamile kalınca da mi utanacaksiniz? Birakin doktor gerektiği gibi muayene etsin.

Back