• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilginize ihtiyacım var

Gelinlerce

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
3.065
3.397
63
Lutfen konum bi süre taşınmasın.
Arkadaşlar adetim biteli 2 hafta oldu bugün kalktığımda kanamam vardı doktora gittim alttan muayene istedi bende utandim olmaz dedim. Neyse ultrasonda falan baktı sol yumurtaliginda 4 mm kist var kocaman dedi ve ilaç olarak bana doğum kontrol hapi verdi. Bu arada ben evliyim ve 3 aydır bebek istiyoruz o yüzden bu hapı kullanmam mantıklı olur mu?
Yarın bi doktora daha gidecem. Bide şuan olan kanamam normal adet kanı gibi değil.
Yorumlarinizi bekliyorum

Yeni üyenin konu taşınacağını bilmesi,ilginç.
Doktorun verdiği ilacı kullanmazsanız hamile kalma olsaılığınızı sonsuza kadar ortadan kaldırmaktan korkmuyor musunuz?
Profesyonel olmayanları dinlemek işinize mi geliyor?

Lutfen konum bi süre taşınmasın.
Arkadaşlar adetim biteli 2 hafta oldu bugün kalktığımda kanamam vardı doktora gittim alttan muayene istedi bende utandim olmaz dedim. Neyse ultrasonda falan baktı sol yumurtaliginda 4 mm kist var kocaman dedi ve ilaç olarak bana doğum kontrol hapi verdi. Bu arada ben evliyim ve 3 aydır bebek istiyoruz o yüzden bu hapı kullanmam mantıklı olur mu?
Yarın bi doktora daha gidecem. Bide şuan olan kanamam normal adet kanı gibi değil.
Yorumlarinizi bekliyorum

Doktora söylemediniz mi bebek istediğinizi? Ona rağmen mi verdi ilacı?
Normal kanama nasıl oluyor. Kanama ya adetten olur ya da bir problemden..

Yeni üyenin konu taşınacağını bilmesi,ilginç.
Doktorun verdiği ilacı kullanmazsanız hamile kalma olsaılığınızı sonsuza kadar ortadan kaldırmaktan korkmuyor musunuz?
Profesyonel olmayanları dinlemek işinize mi geliyor?

Sürekli burayı takip edip bilgi sahibi olabilirmiyim hanımefendi?
Konuda yazmışım yarın bir doktora daha gidecem diye. Burda belki aynı şeyleri yaşamış bi insan vardır da bilgi verir. Sizin gibi yeni üye olduğum halde bilgi sahibi olmami yadirgamaz

Sürekli burayı takip edip bilgi sahibi olabilirmiyim hanımefendi?
Konuda yazmışım yarın bir doktora daha gidecem diye. Burda belki aynı şeyleri yaşamış bi insan vardır da bilgi verir. Sizin gibi yeni üye olduğum halde bilgi sahibi olmami yadirgamaz
Sanmam ikinci üyelik gibi göründü :D

Doktora söylemediniz mi bebek istediğinizi? Ona rağmen mi verdi ilacı?
Normal kanama nasıl oluyor. Kanama ya adetten olur ya da bir problemden..

Söyledim cocuk istiyoruz biz 3 aydır daha olmadı dedim. Ya igrenclesmek istemiyorum ama normal adet kanamamiz biraz böyle süner ya (gerçekten özür dilerim) bu bildiğimiz açık kırmızı kan

Bebek deniyorduysanız kimyasal gebelik olabilir. Düşük yapıyor olabilirsiniz doktora bajinal muayene olmuş olsaydınız bunu daha net söylerdi. Ama kist görmüş. Bilemedim karışık sizin durum. 2 hafta geciktiniz ve kan testi yaptırmadınız mı?

Doğum kontrol hapını zaten 1 ay kullandırıp kisti atmanızı sağlamak istemiş doktor. Kullanın 1 ay boş geçmiş olursunuz. Sıkıntı olmaz.

İlacı kullanmazsanız büyür.Büyürse ameliyat olmanız gerekir.Bir süre erteleyin bebeği.Doktorun söylediklerini dinleyin.

Bende de vardı.İlacı kullandım.Yokoldu gitti kısa sürede.İhmale gelmez.

Bebek deniyorduysanız kimyasal gebelik olabilir. Düşük yapıyor olabilirsiniz doktora bajinal muayene olmuş olsaydınız bunu daha net söylerdi. Ama kist görmüş. Bilemedim karışık sizin durum. 2 hafta geciktiniz ve kan testi yaptırmadınız mı?

Doğum kontrol hapını zaten 1 ay kullandırıp kisti atmanızı sağlamak istemiş doktor. Kullanın 1 ay boş geçmiş olursunuz. Sıkıntı olmaz.

Ben geçen ay adet oldum hatta olduğum halde bi umut deyip kan testi yaptirdim. Bisey çıkmadı. Şimdide kanama oldu. Artik yarin yaptiracam muayene

Kist den dolayı ya da korunma amaçlı Doğum kontrol hapı kullanınca kısırlık olmaz hanımefendi. Ayrıca hiç hoş bir tabir değil. 3 ay denemişsiniz daha bi sakin olun. Hemen olacak diye bir şey yok. Çocuk meselesinden önce siz bi neden geciktiniz ne sorun var onu öğrenin bence. Geçmiş olsun

Çocuk sahibi olmak isteyenler öncesinde bi kadın doğuma gidip
"Hamilelik düşünüyorum, kontrole geldim." diyorlar.
Sen bunu yaptın mı?

Kistin yeni mi oluşmuş?
Daha önce var mıymış, biliyor musun?

Bebek istiyorsanız önce vajinal muayeneden utanmamayı öğrenin.

Kist den dolayı ya da korunma amaçlı Doğum kontrol hapı kullanınca kısırlık olmaz hanımefendi. Ayrıca hiç hoş bir tabir değil. 3 ay denemişsiniz daha bi sakin olun. Hemen olacak diye bir şey yok. Çocuk meselesinden önce siz bi neden geciktiniz ne sorun var onu öğrenin bence. Geçmiş olsun

Tabi ki olacak diye bisey yok ben onda değilim vardır bi hayır demesini bilirim o konuda. Gecikme de olmadı 2 hafta önce adet oldum ve bide bugün oldu. Kısırlık konusunda da neden hoş değil inanın anlamadım ama kötü niyetle söylemedim

Çocuk sahibi olmak isteyenler öncesinde bi kadın doğuma gidip
"Hamilelik düşünüyorum, kontrole geldim." diyorlar.
Sen bunu yaptın mı?

Kistin yeni mi oluşmuş?
Daha önce var mıymış, biliyor musun?

Evet gittim folik asit kullanıyorum. Geçen aylarda yine gittim o zaman gittiğim doktor bi kistten bahsetmedi herşey normal dedi

Evet gittim folik asit kullanıyorum. Geçen aylarda yine gittim o zaman gittiğim doktor bi kistten bahsetmedi herşey normal dedi

Tamam o zaman yeni oluşmuş bi kist demek ki.
Doğum kontrol hapı kistten kurtulmak için çok sık kullanılıyor.
Kistten kurtul ve bebeği öyle süşün.
Kafan rahat olsun.
Geçmiş olsun :)

Back