bilginize ihtiyacım var!!! üstüne görmüş olabilirmiyim ki???

jarnana_21

anne olmak istiyorum
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2009
2.314
16
arkadaşlar 6kasım son regl tarihim bugün yine adet olmuşum 8gün vardı daha gelmesine niye böyle olmuş olabilir?bugüne dek adet bittiğinden beri gün aşırı ilişkide bulundum hep ve bal çörek otu tarçın kürünü yapmıştım çok umutluydum bu sabah şok oldum lütfen yardım edin üstüne görme olabilirmi?yada yerleşme kanaması?

kırmızı geliyor..ama koyu değil çokk canlı kırmızı.regl kanaması gibi değil gibi sanki.

28 günde 1olurdum hep sadece geçen ay 20gün gecikti söktürücüyle adet oldum bu ayda 8gün erken geldi olcak şey değil ne oluyor böyle anlamıyorum saati şaşmazdı ya:çok üzgünüm:

canım stresten erken gelmiş olabilir.kafanı çok taktıysan bu normal.sen adet söktürücüyle adet olmuşsun geçen ay.bu ayda aynı tarihte gelmesini bekleyemezsin.çünkü ilaçla adet olmuşsun normal yoldan değil.söktürücü adet tarihini belirlemez.5-6 gün geç adet olabilirsin yada 5-6 gün erken.çünkü aynı sorunları bende yaşadım.geçen sene adetimin 3 ayda bir geldiği bile olurdu.o yüzden stres yapma.olucak olan olur zaten.ben bir kere üstüne görmüştüm.yani 5 gün boyunca normal adet günümde kanamam oldu.ondan 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrenmiştim.ama malasef sağlıklı bir gebelik değildi.kendiliğinden sonlandı.şimdi yine hamileyim.en azından kanamam yok bu sefer.allahıma hep dua ediyorum..inşallah allahta senin gönlüne göre verir.

amin çok sağol canım ama merak ettiğim üstüne görme olduğu nasıl anlaşılıyor?bu ay farklıydı ya hiç stresli değildim çok mutluydum neşeliydim relaxtım ilk kez ve göğüslerim çok acıyordu.sen üstüne gördükten 2hafta sonra hamile olduğunu nasıl öğrendin?idrar testindemi çıkmıştı?

hayır canım idrar testi yapmamıştım.ama yapsaymışım çıkarmış çünkü 190 lardaydı.adetimden sonra sancılarım olmaya başladı.sanki rahmime bıçak saplıyorlarmış gibi.tabi ben bu arada denizede girmiştim eşyada taşımıştım kendimi oldukça yormuştum.bir gün çok sancım oldu. ondan öncede sancılanıyordum ama o gece sanki ölücek gibiydim.eşim hemen acile götürdü beni.idrar testi yaptılar.eşim gebelik testi için ısrar edince onuda yaptılar ve sonuç pozitifti.sonra doktor beta hcg istemişti.değerim yüksekti.rahmime baktı kalınlaşma var dedi.gebelik başlamış.10 gün sonra gel keseyi görelim dedi.ben dayanamadım içime kurt düştü.sanki bu sefer ağrım kesilmiş adet olacakmış gibi hissediyordum.tekrar beta hcg yaptırdık 87ye düşmüş.kendi kendine sonlandı.kanamayla.bu arada ben hamile olduğumu bilmeden önce yani adetten sonra kahverengi lekelenmem oluyordu.

çok teşekkürler cevap verdiğin için.bu ay olmazsa önümüzdeki ay olur her ay yeni bi umut bakalım ne zaman nasipse...çok şaşırdım sadece yıllardır değişmeyen regl im düzensizleşmeye başladı geçen ay stresten 1aygelmedi söktürücü verdi doktorum onla oldum bu ayda çok mutluydum ondan erken geldi galiba:) reglim gelmeden bi gün önce ağrıkesici içmiştim ondan erken gelmişte olabilir belki..neyse arkadaşım dikkat et kendine ve bebişine

saol canım sende kendine dikkat et.moralini bozma.herşey yoluna girecek inan bana.hiçbirşey imkansız değil.yeterki sabır gösterelim.yüreğini herzaman ferah tut.kaydirigubbakcemile5

kızlar size bir şey soracağım.iki buçuk ay önce adetim gecikti bende eczanede satılan hamilelik testini yaptım sonuç pozitif .kan testini 1 hafta sonra yapmamı söyledi eczacı o haftayı beklerken kanama başladı.doktora gittim bana ilk önce düşük dedi sonra hamilelik varla yok arası dedi kanda ise 5.6 çıktı. ben bu durumda bir sonuç çıkaramadım.ben 1 yıldır eşimle bebek istiyorum ama böyle bir durum yaşadım.kızlar cevaplarsınız sevinirim.herkese iyi bayramlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…