Bilginize İhtiyacım var :( (Hormon Testi)

glmsekaderine

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2013
103
55
48
Merhabalar,
adet gecikmesi yaşıyorum sürekli. Doktorum adet söktürücü verdi bugün. Adetin 2. günü hormon testi yaptırmamı söyledi. Hormon testi yaptıran var mı? Nasıl yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim. Sonucunda Hamile kalan oldu mu, hamile kalamayacağım; çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum.

Merhabalar,
adet gecikmesi yaşıyorum sürekli. Doktorum adet söktürücü verdi bugün. Adetin 2. günü hormon testi yaptırmamı söyledi. Hormon testi yaptıran var mı? Nasıl yapılıyor bilgi verirseniz çok sevinirim. Sonucunda Hamile kalan oldu mu, hamile kalamayacağım; çocuğum olmayacak diye çok korkuyorum.
Mrb hormon testi kan vererek oluyor 1-2 tup kan alacaklar sizden sonuca gore dr.ilac falan yazar

Merhabalar,
adetin 3. günü sabah erken aç karnına kan veriyorsun
doktor sonuçlara göre hareket eder zaten
mesela benim prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç verdi şimdi düştü

Arkadaşlar, hormon test sonucum bu. Anlayan var mı sonuçtan? Doktora henüz gösteremedim

Eklentiler

• 2015-09-25 01.43.44.png
    2015-09-25 01.43.44.png
    116 KB · Görüntüleme: 258
"glmsekaderine, post: 42753015, member: 441896"]Arkadaşlar, hormon test sonucum bu. Anlayan var mı sonuçtan? Doktora henüz gösteremedim[/QUOTE]
Polikistik over sanirim. Lh degeriniz fsh dan cok.az yuksek. Cok sorun olacagini.dusunmuyorum

E="glmsekaderine, post: 42753015, member: 441896"]Arkadaşlar, hormon test sonucum bu. Anlayan var mı sonuçtan? Doktora henüz gösteremedim[/QUOTE]
Canım fsh degerin güzel 10 un altı olmasi gerekiyor

Back