Bilgili ablalar yardımcı olablir mi

Pıhtılı Bir kan asla gebelik olması mümkün degıl şöyle söyliyim bir insan gebeyse bile düşük olur zaten anlattıkların kadarıyla da böyle bir şey mümkün değil de yine için rahat olsun
Teşekkür ederim Allah razı olsun bosalsa ihtimal verirdim ama öyle bisi olmadı ekstra ters şeyler asla olmadı çok iyi geldi buraya anlatmak çok teşekkür ederim zaman zaman geldi pıhtı ufak ufak böyle sürekli gelmedi arkadaşım sürekli gelmesi ve büyük olması gerek diyince strese girdim

Çok merak ediyorum o arkadaşın nerede okumuş bunu ya pıhtılı bir kanamanın Gebelikle ne alakası var seni niye korkutuyor onu anlayamadım sen burada Google’a yazsan bile pıhtılı bir kanama mümkün değil ha şöyle olsa pembe bir akıntın olsa 1.02 kere gelse tamam diyeceğim belki ama dediğin şekilde zaten mümkün değil sen strese falan girme bundan sonra da dikkat et ama

Yok yok tövbe ettim 2 kanamamda kırmızı renkti ve uzun süre sürdü zaten 7 gün yerlesme vs 2 3 gün sürüyormuş öyle ters bisi olmadı tabiki teşekkür ederim hamile kalanlar da regl görüyor diyince streslendim

Yok kuzum tabii öyle şeylerde var da senin anlattığın gibi olmuyor o yüzden zaten net bir şekilde yok dedim en azından bu da sana bir tecrübe olmuş oldu en azından artık dıkkatlı olursun gençliğini bitirecek bir şey yapma sakın oyle seylerle konu acmanı asla istemem

Evet abla cok haklisin çok teşekkür ederim uzakta duracağım daha zaten aman tövbe içim rahatladı Allah razı olsun

Hahah güldürdün beni kız.

Böyle şeyleri kimseyle paylaşma.
Bugün arkadaşım der yarın herkese anlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…