Merhaba arkadaşlar ben 2 aylık hamileymişim fakat saçıma Brezilya fönü yaptırmıştım haberim olmadan sizce bir sorun teşkil edermi bu konu hakkında bildiklerinizi paylasabilirmisiniz
Merhaba arkadaşlar ben 2 aylık hamileymişim fakat saçıma Brezilya fönü yaptırmıştım haberim olmadan sizce bir sorun teşkil edermi bu konu hakkında bildiklerinizi paylasabilirmisiniz
Doktorunuza mutlaka bildirin, güçlü bir kimyasal ve koku söz konusu sonuçta. Ancak bildiği halde dikkat etmeyen pekçok insan var. Yani Allah'ın izniyle inşallah bir şey olmaz. Sağlıkla alın kucağınıza.
dr una soylersın. 2 aylık dedıgn ıcın haftasını sordum? 2aylık 3 aylık denmez hamılelıkte dıye haftayla konuscaksın hep:). neyse.. ılk olustugu haftalar bı zarar gormus oluyosa zaten dusuyormus ama bısı olmamıssa devam edıyormus. ''2 aylık'' 8 haftalık mın bebek ıcın ne gecerlı bılmıyorum ınsallah bısı olmamıstır. dr un en dogrusunu bılır.