bilgilerinize ihtıyacım var

Kolay ve lezzetli bir poğaça tarifi verebilirim sana canım.
2Yumurta yumurtanın birisini sarısını ayıracaksın.Kabartma tozu,birazcık tuz çay kaşığının ucu kadar.Yarım su bardağı sıvı yağ.1 sur bardağı yoğurt.Unu da kulak memesi kıvamına gelecek kadar ekle.Yarım çay bardağı sirke.Baktın çok katı oldu o zaman yoğurt ekle su ekleme sakın.Hamuru güzel poğaça yapmak için bir kıvama getirince buz dolabına koyup yirmi dakika beklet.Sonra çıkar buzdolabından.Şekil ver poğaça olacak şekilde arasına peynir koyacaksın.Üstüne de ayırdığın yumurta sarısını süreceksin ve susam serpeceksin.Sonra da sırına süreceksin

yaparım tabi canım benım yaptıgım pogacalar sert oluyor ıstıyorm yumsacık olsun agızda dağılsın bunun için önerın varmı

kızlar tarıf verın mercmek koftesı nasıl yapılıyo internettekı tarıflere pek guvenemıyrm tutmuyo bazen

Makarnalı börek yapabilirsiniz yumuşacık su böreği gibi oluyor hemde pratik.

vallaya gecenlerde annemler geldi yapmıstım babm kızım senmı yaptın dedı evet dedım harıka olmus dedı ama dayanamadım hzır dedım ama cok az cıkıyor

canım yaprak sarması tarıfı verım ama benımkı eksılı oluyor.. (hatay usulu) lezzetlı pısman olmıcaksın emın ol
pirinç, 1 soğan, 2 -3 diş sarımsak, 1 domates, maydanoz-taze nane-bıber salçası çok az- domates salcası- karabıber-tuz- kuru nane ve nar eksısı...ve yag..

tadını veren o ( yanı benım sevdıgım tat o) o zaman lımon koy canım.. pırıncıde sen yapragına gore ayarlıcan canım...

aglayan kek tarıfım var.. bı kac asamalı ama bana cok pratık gelıo artıkk :)
bıde bıskuvılı top tarıflerım var.. havuclu tarcınlı cevızlı kek var.. fırın makarna tarıfı var... aklıma gelmıoo baskaa :) gelsın de yazarım.. tavuklu karnıyarık börek tarıfım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…