• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilgilerinize ihtiyacım var...

MuzipRakkase

Üyelkiptali istiyrm olmuo
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2010
2.206
3
66
Zonguldak
benim ön dişim kırıldı ben onu kaplama yaptırdım tek diş, ama memnun değilim resimlerde falan bariz oluyor,laminate yaptırmak istiyorum öndeki 2 dişime,ama diğer diş küçültüldüğü için olmaz sanırım bunun baska bir çözümü yok mu.daha estetik durması için ne yapabilirim Bursada hangi hastane ve doktoru a.sönerirsiniz,şimdiden tesekkürler

Bazı laminatler dişleri küçülterek yapılıyor. Benimkiside öle oldu. İsterseniz yaptırabilirisiniz..

benim ön dişim kırıldı ben onu kaplama yaptırdım tek diş, ama memnun değilim resimlerde falan bariz oluyor,laminate yaptırmak istiyorum öndeki 2 dişime,ama diğer diş küçültüldüğü için olmaz sanırım bunun baska bir çözümü yok mu.daha estetik durması için ne yapabilirim Bursada hangi hastane ve doktoru a.sönerirsiniz,şimdiden tesekkürler
canım dişin kesildiyse laminate i unut. senin diş metal desteklidir muhtemelen. full seramik sistemlerden biriyle yapılmalı ön diş olduğu için. zirkon ya da IPS gibi. geçmiş olsun

Back