İl olarak neresi canım ne kadara yaptırdın komple vücut muBenim bu ay son seansım olucak ben çok memnunum epilasyon yaptırdığın yere göre değişiyo sanırım memnuniyet durumları ama hamilelikte hormon değişimine bağlı olarak az da olsa kıl çıkıyomuş ben hamilelik olursa tekrar 2 seans daha gidip bitirmeyi düşünüyorum
çok ucuz hemde bitirme garantili hemde komple şok oldum. ben geçen yıl 1500 e yaptırdım. 8 seans.istanbuldayım ben arkadaşım gidiyodu o memnun kalınca bende gittim komple evet 600 tl ye yaptırdım bitirme garantili
Bende ist. Da Anadolu yakasındayım sancaktepe tarafında çoğu yerde ilan var fakat guvenemedimistanbuldayım ben arkadaşım gidiyodu o memnun kalınca bende gittim komple evet 600 tl ye yaptırdım bitirme garantili
300 e buldum ben canım ama merdiven altı sanırım gitmedim bakmadım ama çok uygun var bunda bi halt dedimçok ucuz hemde bitirme garantili hemde komple şok oldum. ben geçen yıl 1500 e yaptırdım. 8 seans.
Evet kampanya yapmışlardı bende fırsatı buluncada kaçırmadım görümcelerimde 1200 tl ye gitmişlerdi benim fiyatı duyunca onlarda şaşırdı :)çok ucuz hemde bitirme garantili hemde komple şok oldum. ben geçen yıl 1500 e yaptırdım. 8 seans.
Avrupa yakasındayım ben gittiğim yer güzellik merkezi kampanya yaptıkları için 600 e anlaştım merkez biyerde zatenBende ist. Da Anadolu yakasındayım sancaktepe tarafında çoğu yerde ilan var fakat guvenemedim
Yaptırıp memnun kalan çok arkadaşım var en fazla çıkan ayva tüyü şeklinde 1 2 tane görülmiycek gibi çıkmış birisinde diğerleri senelerdir hiç çıkmadı diyo kliniklerdede olan makinalar aynı makinalar hiç bir fark görmedim ben araştırıp gittim zatenbitirme garantisi derken tüyleri mi? hani lazer %100 çözüm değildi, yanlış mı biliyormuşum. güzellik merkezlerine gitmekten korkuyorum acıkcası klinik vs. olmadıkça yaptırmayı düşünmedim ben
12000 bile çok iyiymis ben kol alti icin gidiyorum sadece tüm de gitmeyi düşünüyorum 3500 4000 arası dedilerYaptırıp memnun kalan çok arkadaşım var en fazla çıkan ayva tüyü şeklinde 1 2 tane görülmiycek gibi çıkmış birisinde diğerleri senelerdir hiç çıkmadı diyo kliniklerdede olan makinalar aynı makinalar hiç bir fark görmedim ben araştırıp gittim zaten
12000 bile çok iyiymis ben kol alti icin gidiyorum sadece tüm de gitmeyi düşünüyorum 3500 4000 arası dediler
Temiz güzel bi yer adlinda bitirme garantili ama 4000 banada çok geliyor başka yerlere bakıyorum ama guvenemiyorum da3500 4000 mi neresi orası öyle valla en fazla duyduğum 1800 tl di onu yaptıranda 3 sene oldu gideli çok fazla sanki
Bencede çok gerçekten bende cesaret edemiyodum arkadaşım gidip memnun kalınca fırsat bu fırsat dedim öyle gittim iyikide gitmişim büyük rahatlıkTemiz güzel bi yer adlinda bitirme garantili ama 4000 banada çok geliyor başka yerlere bakıyorum ama guvenemiyorum da
Ben kol altına her sean 50 veriyorum ya çok mu? Iyi olup olmadığını nasıl anlayıp karar vericezBencede çok gerçekten bende cesaret edemiyodum arkadaşım gidip memnun kalınca fırsat bu fırsat dedim öyle gittim iyikide gitmişim büyük rahatlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?