pelin- Pelin- Kayıtlı Üye 5 Eylül 2014 14.245 50.136 598 6 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lumiaa #21 Ben seans basi oduyorum epiderm e gidiyorum. Bana eski listeden fiyat uyguluyorlar guncel fiyat listeleri sitelerinde vardir.
Ben seans basi oduyorum epiderm e gidiyorum. Bana eski listeden fiyat uyguluyorlar guncel fiyat listeleri sitelerinde vardir.
lumiaa susuyorum susacaklarım bitmiyor.. Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 72 6 1 31 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lumiaa #22 Canınız yanıyor mu peki
CadiKazani pure love Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 6.796 2.197 373 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lumiaa #23 -Piraye .!.: Ben kol altına her sean 50 veriyorum ya çok mu? Iyi olup olmadığını nasıl anlayıp karar vericez Genişletmek için tıkla... Gidip memnun kalan arkadaşların varsa onlardan bilgi alabilirsin yada bitirme garantisi veriyosa buda bir seçenek seans başı olunca çok dikkat etmeyebilirler diye düşünüyorum
-Piraye .!.: Ben kol altına her sean 50 veriyorum ya çok mu? Iyi olup olmadığını nasıl anlayıp karar vericez Genişletmek için tıkla... Gidip memnun kalan arkadaşların varsa onlardan bilgi alabilirsin yada bitirme garantisi veriyosa buda bir seçenek seans başı olunca çok dikkat etmeyebilirler diye düşünüyorum
CadiKazani pure love Kayıtlı Üye 17 Nisan 2009 6.796 2.197 373 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lumiaa #24 lumiaa .!.: Canınız yanıyor mu peki Genişletmek için tıkla... Acı eşiğinize göre atışların dozunu artırıp azaltıyolar benim acı eşiğim yüksek o yüzden dozları yüksek atıyoruz ama bence ağdadan kat kat az acıyo :)
lumiaa .!.: Canınız yanıyor mu peki Genişletmek için tıkla... Acı eşiğinize göre atışların dozunu artırıp azaltıyolar benim acı eşiğim yüksek o yüzden dozları yüksek atıyoruz ama bence ağdadan kat kat az acıyo :)
lumiaa susuyorum susacaklarım bitmiyor.. Kayıtlı Üye 22 Nisan 2015 72 6 1 31 7 Mayıs 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi lumiaa #25 Ağdada genital acıyo kıl kokleri biraz yumuşadı ama yinede acıyo