Merhaba
Daha önce bir doktorla işlem icin görüştüğümü sonra da bir sekilde yakınlaştıgımizi anlatmıştım.Sonrasinda bana geleceğim dedi ve gelmedi üstelik haber bile vermedi çok sinirlenip iletişimi kesmistim.6 ay sonra beni bir türlü unutamadığını sürekli kafasında o geceyi döndürdüğünü bana karşı duygusal bir sorumluluk almaktan korktuğu icin böyle davrandığını anlatti.Ayrıca kendisinin düşmanı ve rakibi çok olduğunu o yüzden benden emin olamadığını söylemişti.Ben de kabul etmedim artık hevesimin kalmadığını söyledim.Oraya gelmem hataydı dedim.Kızıp kapattı.Sonra dayanamayıp hikayelerine baktım ama doktor sayfasının yani sekeeteri falan düzenliyor zannettim baktığımı görmez diye düsünüyordum ama bakıyormus
Neyse bana mesaj attı sen benim hikayelerime ben senin gecmisine baktım sonunda hicbir sey olmadi diye.Yani sanırım evlenip boşanmamı sorun etmiş.Konuşmaya devam ettik ve sürekli beni düsünüp araştirdiğini söyledi anneannemin ismini ve babamın teline kadar bulmus nereden bulmuş anlamadım ve biraz da gerildim açikcası.Ben de az çok anlarım bu işlerden nüfus müdürlüğünden birini bulmak zorunda kalmıştım ama bu bildiğin seceremi çıkarmış kendisinin parti ayaği da var acaba oradan mı buldu