Bilgilerime ulaşmış

Tabi ki bir tuş kadar kolay ulaşmak,kişisel bilgilerimiz daha yıllar önce çalındığı için maalesef şuan hiç görmediğimiz akrabalarımızın adresine kadar ulaşmaları çok kolay.Aklınıza gelebilecek her türlü sorgulama yapılıyor panellerde ve ulaşması çok basit.Özellikle ergen tayfa dediğimiz kesim sosyal medyada çok sık kullanıyor bunu.
Bu sebeple çok yakın olmadığım insanlara iletişim bilgisi vermem,iki ismim varsa herkes sadece bir tanesini bilir.Özellikle sosyal medyada kullanıcı ismimi soyismim olmadan kullanmaya özen gösteririm.Yakın çevreden maalesef gizlemek mümkün değil bu bilgileri ama sosyal medyada hasta ruhlu birine denk gelmemek veya gidip yaşlı başlı dedemin dolandırılmaması için dikkat ediyorum.Beni bulan dedemin kimlik numarasını da bulacağı için adamı kandırarak çok rahat malı mülkünü elinden alabilir.O yüzden özellikle sosyal medyada dikkatli olmamız gerekli.Dediğim gibi bu adamda hiç normal değil uzak durmanızı tavsiye ederim.İişsiz gibi sülale araştırmak nedir,ordan eski eşi de araştırır,içtiğiniz ilacı da.Keskin bir dille yol verin ve bakmayın hiç hesabına,hayır gelmez.
Doğru söylüyorsunuz zaten heyecanım gecince yaptığım bir aptalca gelmeye başlamıstı

bilgilerine ulaşıyor olması korkunç olduğu kadar da yasadışı. siz şu anda flörtleşen bir tavuş kuşunun tüylerini kabartması gibi size karşı bir hareket sergilediğini sanıyorsunuz ama taciz ediliyor olduğunuzun farkında değilsiniz. sizin rızanız olmaksızın bu şekilde davranamaz. lütfen sınırlarınızı koruyun bu gibi denyoca hareketleri flört zannetmeyin.
Flort zannettgimiz nereden çıkardınız ki? Yaptigi sey tehlikeli ve kıroca gerçekten isteyen bir insan kalkar buraya gelirdi en başta o yüzden uzatmayı düsünmüyorum

Flort zannettgimiz nereden çıkardınız ki? Yaptigi sey tehlikeli ve kıroca gerçekten isteyen bir insan kalkar buraya gelirdi en başta o yüzden uzatmayı düsünmüyorum

yani bu sohbet o noktaya geldiyse zaten bu kişiyle bu sohbeti uzattığınız içindir ama yine de siz bilirsiniz. bu durum ısrarlı bir şekilde devam ederse kendinizi korumak için almanız gereken önlemleri bir hukukçuya danışın lütfen.

Yaptığı asla etik değil bu arada biliyorsunuz değil mi? Doktor hasta ilişkisi meslek etiğine aykırıdır

Merhaba
Daha önce bir doktorla işlem icin görüştüğümü sonra da bir sekilde yakınlaştıgımizi anlatmıştım.Sonrasinda bana geleceğim dedi ve gelmedi üstelik haber bile vermedi çok sinirlenip iletişimi kesmistim.6 ay sonra beni bir türlü unutamadığını sürekli kafasında o geceyi döndürdüğünü bana karşı duygusal bir sorumluluk almaktan korktuğu icin böyle davrandığını anlatti.Ayrıca kendisinin düşmanı ve rakibi çok olduğunu o yüzden benden emin olamadığını söylemişti.Ben de kabul etmedim artık hevesimin kalmadığını söyledim.Oraya gelmem hataydı dedim.Kızıp kapattı.Sonra dayanamayıp hikayelerine baktım ama doktor sayfasının yani sekeeteri falan düzenliyor zannettim baktığımı görmez diye düsünüyordum ama bakıyormus😬Neyse bana mesaj attı sen benim hikayelerime ben senin gecmisine baktım sonunda hicbir sey olmadi diye.Yani sanırım evlenip boşanmamı sorun etmiş.Konuşmaya devam ettik ve sürekli beni düsünüp araştirdiğini söyledi anneannemin ismini ve babamın teline kadar bulmus nereden bulmuş anlamadım ve biraz da gerildim açikcası.Ben de az çok anlarım bu işlerden nüfus müdürlüğünden birini bulmak zorunda kalmıştım ama bu bildiğin seceremi çıkarmış kendisinin parti ayaği da var acaba oradan mı buldu🤔
E nabizda acil ulasilmalar için numara yazdın mı ? Ordan babana ordan da annesine ulaşmıştır.yasal değil şikayet et.

Bu bazı insanların düşmanları olması beni çok güldürüyor. Kimsin necisin sana kim niye düşman olsun ki. Aman ruh hastası bu bulaşma buna fazla.
Diğer sektörleri bilmem ama sağlık sektöründe var. Klinisyenler birbirinin kuyusunu kazıp müşterileri (!) kendilerine çekmeye çalışıyorlar. İtibar önemli.

Diğer sektörleri bilmem ama sağlık sektöründe var. Klinisyenler birbirinin kuyusunu kazıp müşterileri (!) kendilerine çekmeye çalışıyorlar. İtibar önemli.
Doğrudur ben sağlık sektöründe değilim bilmiyorum.🥲 Ama yine bu bu herif her türlü anormal uzak dursun.

Hasta bilgilerinden babamın numarasını bulur mu

Eğer babanız o hastanede muayene olmuşsa bulacagını düşünüyorum.Sonuçta bilgiler hastane sisteminde saklanıyor.Bence bu doktordan uzak durun.Psikopatın tekine benziyor ve ciddi birisi hiç değil.Amacı eğlenmek

Ücretsiz sorgulama siteleri var yasal değil.Vpn uygulaması ile verilen linkten giriş yapıyorlar.Sorgulama yapabilmek için sizin isim soyminizi bilmesi yeterli veya telefon numaranızı biliyorsa da sorgulama yapılıyor. Tapu kayıtlarınız,sülale sorgu,telefon numaları adres bilgileri vs.herşey sorguda çıkıyor. Dediğim gibi yasal olmadığı için zaten VPN farklı ülkeden giriş yapmış gibi kullanıyorlar.Hatta bildiğim kadarıyla WhatsApp hesabı patlatma,spamlama butonu dahi mevcut.
ben bakmıştım bi tanesine, bazı bilgileri ücretsiz çıkarıyor panel
ama daha derinlemesine sorgular için ücret istiyor adres vs
ayrıca ücretsiz çıkan bilgiler %100 doğru değil
denemek için kendimi ve aile bireylerimi sorgulamıştım
mesela üzerine 2 hat olan ve ikisini de aktif kullanan kişimizin 2 numarası da o sistemde çıkmadı. hatların yasal sahibi de kendisi ve ikisi de faal
ama kaç sene önce kullandığı numarası çıktı.
annemin tel no benim adıma kayıtlı mesela. ama bu numara benim sorgulamamda çıkmadı
annemin tel no kısmında da fi tarihinde kendi adına kullandığı eski numarası çıktı vs
ha tc no falan hepsi kabak gibi ortada o ayrı konu
tc'lerle başka panellerden başka bilgilere ulaşılabilir herhalde
bi de o işlerde acayip para dönüyormuş üyelik satıp pasif gelir kazanan bile var
ay ilginç

Eğer babanız o hastanede muayene olmuşsa bulacagını düşünüyorum.Sonuçta bilgiler hastane sisteminde saklanıyor.Bence bu doktordan uzak durun.Psikopatın tekine benziyor ve ciddi birisi hiç değil.Amacı eğlenmek
Yok mümkün degil baska sehirde

X