Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Sena6789

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
11
Merhabalar,
24 yaşındayım bilmediğim bazı konular hakkında bilgilenmek istiyorum eğer yardımcı olursanız.
İlişkiden kaç gün sonra idrarda belli olur? İlişki olmadan gebelik olabilir mi? Yani içe boşalma olmadan.Sürtünme vs. Burda sorulan birsürü sordu gördüm ve merak ediyorum.İnternette vajinanın oraya boşalınca gebelik ihtimali olduğunı söylüyor. Bunun dışında ihtimal var mıdır?
Ek olarak adet gecikmesinin tek nedeni gebelik midir? Neden burda gecikince hemen herkes test yapıyor

oncelikle iliskiden sonraki adetin gecmesi idrarda sonuc verebilir.
surtunme ile gebelik olmaz vajina kismina bosalma ile bir sey demissin ama sperm rahmi bulana kadar asagiya akar zaten o yuzden gebelik isteyen kadinlar ilişki sonrasi bir sure yatarlar ki sperm gitsin kaldi ki herseyi yapmasına ragmen bir turlu hamile kalamayan var dogal yolla tabi saglik sorunu olanlar hariç.
burda adet gecikince test yapiyorlar cunku sayfanin eminim bir cogu gebelik isteyenler
benim diyeceklerim bu kadar canim varsa sormak istedigin sor

Anladım çok teşekkür ederim.Gebelik belirtileri ve adet belirtileri aynı okuduğum kadarıyla…allah isteyen herkese nasip etsin burda insanlar gerçekten çok uğraşıyor. Ben de her baktığımda bu kadar insan gerçekten hamilemi diye düşünüyorum

adet ve gebelik belirtisi hemen hemen cidden ayni net bir sonucu adet gecikmesi ile yapilan testte ogrenebilirsin.
Aralarda normal post var ya ama geneli hamilelik uzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…