Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar facebookta birisi sizin adınıza sizin yapmadığınız paylaşımlar yapıyorsa bilgisayarda virüs mü vardır?yani ben de pek bilmediğim için sosyal medyayı. facebookumu kapatmalı mıyım?
kızlar facebookta birisi sizin adınıza sizin yapmadığınız paylaşımlar yapıyorsa bilgisayarda virüs mü vardır?yani ben de pek bilmediğim için sosyal medyayı. facebookumu kapatmalı mıyım?
muhtemelen girdigin bir siteden bulasmistir, bazi sitelerin altinda facebook ta paylas begen gibi viruslu linkler oluyor yanlislikla bastiysan yada site virusluyse hesabinda uygunsuz paylasimlar bile olabilir. Hesabini dondur yada sifreni degistir birseyler yap iste. Bilgisayarinada bir internet security kur tarat. Tarayicina internet security eklerini yukle
ve soruyorum cahilliğimi affedin.bilgisayarımda virüs varsa başka şeylere zararı olmaz değil mi arkadaşlar?ben kendim kuramam virüs programı filan bilgisayarcıya götürürüm ancak.