A aysevda Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2010 126 1 46 Diğer 26 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi aysevda #1 kızlarr saçlarım açık kahve siyaha dönmek istiyorum acaba hangi marka boyayı kullansam daha güzel ve parlak olur.garnier ,koleston vital bilemedim hangisini kullanacagımı
kızlarr saçlarım açık kahve siyaha dönmek istiyorum acaba hangi marka boyayı kullansam daha güzel ve parlak olur.garnier ,koleston vital bilemedim hangisini kullanacagımı
stonebaby Yeni Üye Kayıtlı Üye 19 Temmuz 2009 1.100 0 0 İstanbul 27 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi aysevda #2 palette tavsiye edeblrm ama bnce donmee bıdaha acmk zor
A aysevda Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2010 126 1 46 Diğer 27 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi aysevda #3 stonebaby .!.: palette tavsiye edeblrm ama bnce donmee bıdaha acmk zor Genişletmek için tıkla... açmıyacam yaa siyah daha yakışıyo zaten mahfoldu saçlarım dönüp öyle bırakıcam uzasınlar .
stonebaby .!.: palette tavsiye edeblrm ama bnce donmee bıdaha acmk zor Genişletmek için tıkla... açmıyacam yaa siyah daha yakışıyo zaten mahfoldu saçlarım dönüp öyle bırakıcam uzasınlar .