bilgi..

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
34
merhaba..
kızLar aranızda soğan kürü uyguLayıp hamiLe kaLan varmı ?
ben çevremden bikaç kez duydum iLk denemede kaLanLar oLmuş. sizLerede sormak istedim.
bende uyguLamaya başLadım bakaLım bugün 4. qünüm :))..

Ben varim denedigim ilk ayda hamile kaldim oglumu hayirlisiyla 1 ay sonra kucagima alacagim insallah darisi sana ve tum isteyenlere...

ayy çok sevımdım :))) uzun ömurlu annelı babalı buyur ınsallah :)))

bende cok heyecanlıyım ınsallah benmde ılk denememde tutar . sen kac gun yaptın ? :)

Sağol canım ben çok düzenli yaptım hiç atlamadim adetimin bittigi gün başladım sabah aç karnına akşam aç karnına ictim 15 gün boyunca

anladım canım bende atlamıyorum hıc bakalım :)) ama ben sadece aksam ıcebılıyorum 2 kez i midem kaldırmıyor

İç bence sabahta nefes almadan dik kafaya sonra ki bi dakika nefes alma geçiyor kokusu

:))))) bakalım ben sımdı boyle basladım olmassa sonra yıne denerım sabah aksam

aslında ben de duydum bunu ve denedim naparsam yapayım içemedim içtiğim anda lavaboda buldum kendimi o yüzden üzülmüyor da değilim acaba hamile kalırmıydım diye

bebek hasretıyle denemeye deger bence :)) bende ıcemıyordum mıdem kalkıyordu ama alıstım sımdı ve cok arastırdım netten hep oLumlu sonuclar var sımdı bıde arkadas yazınca bende denedım ve hamıleyım dıye daha cok umutlandım :) tabı hersey kısmet

bugun benım sogan kurumun 7.gunu daha reqlli olmama 16 gun var ama reqlli agrısı gıbı agrım var ve bel agrım cok fazla neden olabılır acaba bılen varmı ? sogan suyu dokunmus olabılırmı ?

sogan kürü bana ters tepkı yaptı sanırım kasıklarım ve belım cok tuaf :// kıstlerı yok ederken acaba bana kıstmı yaptı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…