Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aslında ben de duydum bunu ve denedim naparsam yapayım içemedim içtiğim anda lavaboda buldum kendimi o yüzden üzülmüyor da değilim acaba hamile kalırmıydım diye
bebek hasretıyle denemeye deger bence :)) bende ıcemıyordum mıdem kalkıyordu ama alıstım sımdı ve cok arastırdım netten hep oLumlu sonuclar var sımdı bıde arkadas yazınca bende denedım ve hamıleyım dıye daha cok umutlandım :) tabı hersey kısmet
bugun benım sogan kurumun 7.gunu daha reqlli olmama 16 gun var ama reqlli agrısı gıbı agrım var ve bel agrım cok fazla neden olabılır acaba bılen varmı ? sogan suyu dokunmus olabılırmı ?