• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgi..

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
34
merhaba..
kızLar aranızda soğan kürü uyguLayıp hamiLe kaLan varmı ?
ben çevremden bikaç kez duydum iLk denemede kaLanLar oLmuş. sizLerede sormak istedim.
bende uyguLamaya başLadım bakaLım bugün 4. qünüm :))..

Ben varim :-) denedigim ilk ayda hamile kaldim oglumu hayirlisiyla 1 ay sonra kucagima alacagim insallah darisi sana ve tum isteyenlere...

ayy çok sevımdım :))) uzun ömurlu annelı babalı buyur ınsallah :)))

bende cok heyecanlıyım ınsallah benmde ılk denememde tutar . sen kac gun yaptın ? :)

Sağol canım ben çok düzenli yaptım hiç atlamadim adetimin bittigi gün başladım sabah aç karnına akşam aç karnına ictim 15 gün boyunca

anladım canım bende atlamıyorum hıc bakalım :)) ama ben sadece aksam ıcebılıyorum 2 kez i midem kaldırmıyor

İç bence sabahta nefes almadan dik kafaya sonra ki bi dakika nefes alma geçiyor kokusu :-)

:))))) bakalım ben sımdı boyle basladım olmassa sonra yıne denerım sabah aksam :P

aslında ben de duydum bunu ve denedim naparsam yapayım içemedim içtiğim anda lavaboda buldum kendimi o yüzden üzülmüyor da değilim acaba hamile kalırmıydım diye

bebek hasretıyle denemeye deger bence :)) bende ıcemıyordum mıdem kalkıyordu ama alıstım sımdı ve cok arastırdım netten hep oLumlu sonuclar var sımdı bıde arkadas yazınca bende denedım ve hamıleyım dıye daha cok umutlandım :) tabı hersey kısmet

bugun benım sogan kurumun 7.gunu daha reqlli olmama 16 gun var ama reqlli agrısı gıbı agrım var ve bel agrım cok fazla neden olabılır acaba bılen varmı ? sogan suyu dokunmus olabılırmı ?

sogan kürü bana ters tepkı yaptı sanırım kasıklarım ve belım cok tuaf :// kıstlerı yok ederken acaba bana kıstmı yaptı ?

Back