Bi test yap ne olur ne olmaz hamile olabilirsinMerhaba arkadaşlar 4.5 aylık evliyim ve 28 günde bir adet oluyorum bu ay adetim 4 gün gecikti ve 5.günde adet oldum ama sadece 2 gün sürdü bu niye böyle olur yardımcı olur musunuz
Bi test yap ne olur ne olmaz
Evde erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı ne yapmalıyımBi test yap ne olur ne olmaz hamile olabilirsin
Bir hafta bekle test tekrarla bazen geç döllenme olabilir yerleşme kanaması gibi gözüküyor renk nasıldı kırmızı veya canlı kırmızı miyduEvde erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı ne yapmalıyım
Şüpheleniyorsan hamilelikten bi kan ver istersenEvde erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı ne yapmalıyım
Yerleşme kanaması olabilir benceMerhaba arkadaşlar 4.5 aylık evliyim ve 28 günde bir adet oluyorum bu ay adetim 4 gün gecikti ve 5.günde adet oldum ama sadece 2 gün sürdü bu niye böyle olur yardımcı olur musunuz
Kan testi yaptır istersen bideEvde erken gebelik testi ve normal gebelik testi yaptım ama sonuç negatif çıktı ne yapmalıyım
Cok koyu kırmızı değildiBir hafta bekle test tekrarla bazen geç döllenme olabilir yerleşme kanaması gibi gözüküyor renk nasıldı kırmızı veya canlı kırmızı miydu
Tm teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler içinKan testi yaptır istersen bide
Hayır korunmuyordumKorunuyormuydun
Hayır korunmuyordumKorunuyormuydun
Sağlık ocağı veya acil de yaptırabilir miyimKan testi yaptır istersen bide
Evet acilde de sağlık ocağı yaptırabilirsinSağlık ocağı veya acil de yaptırabilir miyim
Bı hafta bekle iki gün üst üste test yaparsan psikolojin bozulur bekle zamanını sabret üst üste yaparsan sen yorulursun varmiydi yokmuydu niye gecikti filan filan adetim geciksin bı bir hafta şimdi gidip kan ver çıkmadı ise bile bir hafta geçsin geç döllenme olabilir yerleşme kanaması ndan bir hafta sonra çıkar testte çok acele ediyon anlıyorum seni ama varsa emin ol sen strese girdin için hormonlarını zarar veririsinKanamam gelmeden önce erken gebelik testi ve normal test yaptım sonuç negatif çıktı dünde test yaptım sonuç yine negatif cikti
Adetim 4 gün gecikti ve 5.gün kanamam geldi ama 2 gün sürdü 2.günün akşamında kahverengi gibi geliyorBı hafta bekle iki gün üst üste test yaparsan psikolojin bozulur bekle zamanını sabret üst üste yaparsan sen yorulursun varmiydi yokmuydu niye gecikti filan filan adetim geciksin bı bir hafta şimdi gidip kan ver çıkmadı ise bile bir hafta geçsin geç döllenme olabilir yerleşme kanaması ndan bir hafta sonra çıkar testte çok acele ediyon anlıyorum seni ama varsa emin ol sen strese girdin için hormonlarını zarar veririsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?