• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bilgi???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

NuuNu

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2020
412
136
53
Kızlar pikten mi yoksa çatlamadan sonra mı 14 gün sürüyor adet??? Ve hangi günler değerlendirilmeli? Ve idrar testinde ne zaman çıkar sonuç???? Yardım lütfen 🌺

Pik olduğu gün ve ardından gelen üç gun değerlendir
Çatlama olduğu gun. Ve ardından iki gün değerlendir

Evet. 15 gün sonra sabah ilk idrar la gebelik testi yap

Pikin ilk gününden sonraki 15 gün mü canım?

Kızlar pikten mi yoksa çatlamadan sonra mı 14 gün sürüyor adet??? Ve hangi günler değerlendirilmeli? Ve idrar testinde ne zaman çıkar sonuç???? Yardım lütfen 🌺
Çatladıktan 14 gün sonra adet olunur. Öncesi ve özellikle çatlama günü değerlendirilmeli. Kişiden kişiye değişiyor idrara karışma süresi. Ben 11nci gün öğrenmiştim ama daha erken öğrenenlerde oluyor. En ideali 14-15 gün sonra adet olunmazsa test yapmak

Çok teşekkür ederim canımmmm☺️

pik gununden sonra catladıgında test sılıklesır anla ki yumurta catladı o andan sonra yumurtanın en fazla 24 saat kadar omru var. sonrasında gırılen ılıskının bı yararı olmaz. pık gunu 2 gun kadar da surebılır o gunlerı ve yumurta catladıgı gunu degerlendırmek en onemlısı. :)) benım pıkten bı gun once koyu pembe baya kalın cızgı cıkar ogunu pik gununu ve catladıgı gunu degerlendırırım :)) pik gununden oncekı ılıskıde sperm hala yasıyor olur saglıklı bıreyde 3 gunmus:))

Çatladıktan 14 gün sonra adet olunur. Öncesi ve özellikle çatlama günü değerlendirilmeli. Kişiden kişiye değişiyor idrara karışma süresi. Ben 11nci gün öğrenmiştim ama daha erken öğrenenlerde oluyor. En ideali 14-15 gün sonra adet olunmazsa test yapmak
Canım yumurtlamadan mı çatlamadan mı sayıyorsunuz. Benim bu ay çatlamam 4 gün sürdü. Yumurtlamanın 13.günğndeyim çatlamanın ise 9.günü sabah yaptım çıkmadı 😔😔

Canım yumurtlamadan mı çatlamadan mı sayıyorsunuz. Benim bu ay çatlamam 4 gün sürdü. Yumurtlamanın 13.günğndeyim çatlamanın ise 9.günü sabah yaptım çıkmadı 😔😔
Çatlama 4 gün sürmez bi yanlışlık var onda. Çatlama dediğimiz şey yumurtanın tüplerden rahme doğru gelmesi demek. 4 gün sürmez imkanı yok

Yumurtadan sonra 14 gun olacak diye kaide yok. Test yaptigim her seferinde bazen 13 gun sonra regl geldi, bazen 15 gun bazen 17 bile oldu..

Back