Sağlık ocagına mı gideyim yoksa kadın dogumamı ilk gebeligim hiç bi bilgim yokDoktoru dinle... kimyasal gebelik olmadığına emin olmak için beta değerine bakılıyor 2 güne bir
Katlanırsa her iki günde bir gitmeye devam mı etmem gerekiyo igneden korkuyorum kan tutuyo benim için işkenceİki gün sonra git yine beta baktır. İkiye katlanırsa bekleyebilirsin. Kese değer 3 binlere gelince karından görünür. Kese önemli geç kalma ki Allah korusun dış gebelikse erken müdahale olur. Şimdilik kendin beta takibi yapabilirsin
Hastaneye gitme bence su donemde mumkun oldugu kadar sağlık ocağına gitmen daha iyi olurSağlık ocagına mı gideyim yoksa kadın dogumamı ilk gebeligim hiç bi bilgim yok
Sağlık ocagı hastaneye yönlendirmişti amaHastaneye gitme bence su donemde mumkun oldugu kadar sağlık ocağına gitmen daha iyi olur
Bi kere daha baktr yeterli. Zaten şuan kadın doğuma da gitsen o da seni 10 gün sonra çağırır. Doğumu nasıl yapıcaksın peki?Katlanırsa her iki günde bir gitmeye devam mı etmem gerekiyo igneden korkuyorum kan tutuyo benim için işkence
Her iki günde bir mi gitmem lazımGit ve beta artışını takip.et.
Sağlıklı gebeliklerde beta hcg değeri 2 gunde bir 2 katina çıkmalı. 53 çok düşük bir değer olduğu icin daha çok yeni bir gebelik o yüzden takibi yapılmalı. Gidip tekrar kan vermelisinizHer iki günde bir mi gitmem lazım
Yarın gidicem teşekkür ederimSağlıklı gebeliklerde beta hcg değeri 2 gunde bir 2 katina çıkmalı. 53 çok düşük bir değer olduğu icin daha çok yeni bir gebelik o yüzden takibi yapılmalı. Gidip tekrar kan vermelisinz
Aa, olurmu hic.Git 2gun sonra. Ya dusuk tehlikesi, kimyasal Allah korusun olursa?Gitki dr.ler bu durumda hemen progestan falan veriyo.Gitmesende takmicakmisin zaten kafaya?Merhaba ben e nabızdan beta ya baktım 51.23 çıktı doktor iki gün sonra gel dedi ama annem yeni hamile olan eltim 1 hafta 10 gün sonra git herşey belli olsun bu şekilde kafana takarsın dedi sizce ne yapmalıyım
Yaa şöyleki ben gittigimde adetime 1 hafta vardı şimdi gene test yaptım önceden hayalet çizgi çıkıyodu 10 dk sonra koyulaşıyoduAa, olurmu hic.Git 2gun sonra. Ya dusuk tehlikesi, kimyasal Allah korusun olursa?Gitki dr.ler bu durumda hemen progestan falan veriyo.Gitmesende takmicakmisin zaten kafaya?
elinde olan test, en son yani bu aksam yaptiginmi? Onda hic bisey gorunmuyor.diger 3ū birada olanlarda belliymis.Bastan cikip , sonradan cikmadiysa kimyasal dir.Arastir Sen yinede yolada cikacakmissin bak.ben yasadim cunku kimyasal.Cok agrili zor oluyo adet sokulmesi.Yola cikmadan kontrol den gec derim.Yinede sen bilirsin.Yaa şöyleki ben gittigimde adetime 1 hafta vardı şimdi gene test yaptım önceden hayalet çizgi çıkıyodu 10 dk sonra koyulaşıyoduEki Görüntüle 2750773
Bu akşam test yaptım tekrar 5 dk geçmeden test bu haldeydiEki Görüntüle 2750774
En alttaki test bu arada yani yükselmese bence belli olmazdı ben gidicem ama uzun yola çıkıcam hemen aklım kalsın istemiyorum
Hayır başta olan 1 hafta önce yaptıgım 3 ü birada olup en altta olanı dün gece yaptım başta belirsiz olanı bi hafta önce yapıgım da 15dk sonra koyulaşıyordu dün yaptım 3 dk içinde bu şekilde belli oldu o yüzden biraz için rahat agrılarımda hafif oluyor tek taraflı sürekli olmuyor bideelinde olan test, en son yani bu aksam yaptiginmi? Onda hic bisey gorunmuyor.diger 3ū birada olanlarda belliymis.Bastan cikip , sonradan cikmadiysa kimyasal dir.Arastir Sen yinede yolada cikacakmissin bak.ben yasadim cunku kimyasal.Cok agrili zor oluyo adet sokulmesi.Yola cikmadan kontrol den gec derim.Yinede sen bilirsin.
Hmmm tmm ben bastan yanlis anlamisim. Gittikce koyulasmasi cok guzel. Karar Senin Arkadasim. Kaynana gibi ayni seyi soyleyip Durmak istemem de,uzun yola cikacaksan kontrolunu yaptir belki ilac verir nebiliim.Hayır başta olan 1 hafta önce yaptıgım 3 ü birada olup en altta olanı dün gece yaptım başta belirsiz olanı bi hafta önce yapıgım da 15dk sonra koyulaşıyordu dün yaptım 3 dk içinde bu şekilde belli oldu o yüzden biraz için rahat agrılarımda hafif oluyor tek taraflı sürekli olmuyor bide
Bugün saglık ocagına gittim kadın doğuma git diye tutturdu kanı almadı kadın doguma gittim daha adetime bi gün var betam bu çıktı dedim daha çok erken yıl başdan sonra gel içine de dert etme normal öyle olması dediHmmm tmm ben bastan yanlis anlamisim. Gittikce koyulasmasi cok guzel. Karar Senin Arkadasim. Kaynana gibi ayni seyi soyleyip Durmak istemem de,uzun yola cikacaksan kontrolunu yaptir belki ilac verir nebiliim.
Ne konuda nasık yapcagım kan tutuyo dedim diye mi vallahi bu şekilde diyosanız bilmiyorum ama kan görünce bayılıyorum ama adet kanım yüzünden alıştım biraz tabi bakmıyorum gene gözüm çarpınca bayılma olmuyorBi kere daha baktr yeterli. Zaten şuan kadın doğuma da gitsen o da seni 10 gün sonra çağırır. Doğumu nasıl yapıcaksın peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?