Gebeliğe Hazırlık Bilgi verin lutfennn

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamilelik öncesi neden kullanıyosunuz? Ben kanamam olduğu için düşük risline karşı kullandım ama ne yalan söylim düzenli kullanmadım 8 veya 9 tane ancak kullanmışımdır. Bi sürü hormon hapıyla nevrim dönüyodu. Minik minik hala kanamalarım oluyo ama çok şükür oğlum gayet iyi.

Epey progestan hakkında araştırma yapmıştım. Düşüğü kesin olarak engellediğine dair bi bulgu yokmuş ellerinde o yüzden kullanmaya gerek görmedim ben.

progestan düsük riskine karşı kullanılır benim bildiģim.doktorunuza danışmadan kullanmayın lütfen

Ben kullandım. Gebe kaldığımda da kullandım sekiz saatte 1 tane hemde ama düştü bebeğim. Dünya da tanesi yokmuş.

Ben de kullandım fitil olarak.. Bebeğin rahime daha iyi tutunmasini sağlıyor.

Hamılelık oncesı kullanma anacınız neden????
Kullanılmaz. Hatta bazı Dr ler hıc vermıyor hastalarına.
Banada Dr vermedı kanamam olduğu halde. Düşecek bebek ne yapsanda düşer. Ben bu tarz ılacları vermıyorum. Sağlıksız bebek duSer dedı.
O kadar kanamam olmasına rağmen evde 1 buçuk yasındakı bebegım vardı ve sureklı kucağımda olmasına rağmen sağlıkla dünyaya geldı yavrum.

Hamilelik öncesi neden kullanılıyor ki ? Ben de kullanmıştım ilk hamileligimde ama bebeğimi kaybetmiştim yine de

Hamilelik oncesi progestan kullanan var mi
Progestan östrojen hormonunu baskılayarak rahim kasılmalarını önler rahmi gebeliğe hazırlar. Bir çok doktor hamileliği hızlandırmak için progestan verir. Ama tahlillerine bakarak karar verir kafasına göre değil. Doktor kontrolünde olduğunuz sürece sıkıntı yok. bende de kanama vardı içtim kesti. Şimdi de kanama alanı var tekrar etmesin diye içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…