• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilgi sahibi olan arkadaşlar bakabilir misiniz

serguzestt

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2018
210
532
18
30
Hanımlar sürekli r... alacak adı altında bi kurumdan mesajlar alıyorum bir sene önce ödediğimiz borcu 4 katına çıkardılar resmen eşim borcu ödediğini soyluyor dekontu nereye koyduğunu da bilmiyo o dönem borcu avukatın hesabına yatırıp mi ödedi yoksa şubeden mi ödedi bilmiyorum şimdi nasıl bu yol izlemeliyim alacaklı adı altında bu şirketin internette yüzlerce şikayeti var başınıza böyle birşey geldi mi yada nasıl bir yol izlemeliyim yardimci olur musunuz

r dediğiniz ne bilmiyorum ama telefon, internet vs gibi servis sağlayıcısı ise genelde siz tüm borcumu kapattım deseniz de sonraadan bir borç çıkarıyorlar. o borçtan sizi haberdar etmeyip yıllarca faiz yemenize sebep oluyorlar. sonra da avukata veriyorlar. klasik taktik.

yani son ödediğiniz paradan hariç borç çıkarmış olabilirler. hangi bakadan yaptığınızı hatırlyorsanız o bankadan geçmişe yönelik dekont vs alabilmeniz lazım.

r dediğiniz ne bilmiyorum ama telefon, internet vs gibi servis sağlayıcısı ise genelde siz tüm borcumu kapattım deseniz de sonraadan bir borç çıkarıyorlar. o borçtan sizi haberdar etmeyip yıllarca faiz yemenize sebep oluyorlar. sonra da avukata veriyorlar. klasik taktik.

yani son ödediğiniz paradan hariç borç çıkarmış olabilirler. hangi bakadan yaptığınızı hatırlyorsanız o bankadan geçmişe yönelik dekont vs alabilmeniz lazım.
Yaklasik bir sene oldu mümkün mü dekont almamiz avukatın hesabına yatirdiysa ispat edebilirmiyiz ki hat borcu canım bu arada

Yaklasik bir sene oldu mümkün mü dekont almamiz avukatın hesabına yatirdiysa ispat edebilirmiyiz ki hat borcu canım bu arada

bastırırsanız dekont illaki bulunur. ama kendi hesabınızdan yaptıysanız bulunur. yani atıyorum atmden karşı arafın hesabına yatırdıysanız bunu bulmak mümkün olmayabilir sizin başvurunuz ile.

Back
X