arkadaşlar açıköğretim kimya veya gıda teknolojisi okuyan varmı.yeni bölümlerden ve uzaktan eğitim programı.seneye düşünüorum ama harç ücreti çok fazlaymış sanırım.okuyan varsa bilgi verebilirmi
bu bölümü okumuyorum ama bildiğim kadarıyla kontenjanlı bi bölüm
netten baktım harç fiyatları da bayağı yüksek öğretim gideri 450 tl.cari hizm.ise 42,50 tl.
yani toplam 500 tl falan oluyor.1 senelik harç ücreti de 1000 tl.falan demek yani
pahalı bence tabi sizin bilirsiniz yani:)
evet 100 kontanjanla sınırlı ama ek kontanjan da 50 kişi alıodu.harç ücretinin bu kadar yüksek olduğunu tahmin etmiyordum.baya pahalı en iyisi vazgeçmek
arkadaşlar açıköğretim kimya veya gıda teknolojisi okuyan varmı.yeni bölümlerden ve uzaktan eğitim programı.seneye düşünüorum ama harç ücreti çok fazlaymış sanırım.okuyan varsa bilgi verebilirmi
Kayıtların geçtiğini düşünerek cevap yazmamıştım az önce ama baktığımda sizde bi kaç gün önce yazmışsınız bence taksit seçeneklerine bir bakın,eğer okumak istiyorsanız seneye hazırlanma ve daha iyi bir yere girme ihtimaliniz varsa seçmeyin ama bu son şansım oldu oldu olmadı birdaha yok diyorsanız bence taksit seçeneklerinden sonra karar verin ama birde şöyle bir durum var aöf diye bir çok işveren tarafında geri gönderilme ihtimali var çünkü birçok şeyi aöf ingilizce öğretmenliği okuyanlar yaşamıştı oradan biliyorum.Gerçe uygulamalı dersleri oluyor belli dönem.