• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilge çeyiz için neler almış ?

teşekkür ederim canım benim, daha güzelleri sizlerin olsun inş. ben bir züccaciyeden aldım. peşin fiyat olduğu için yardımcı oldular. 350 liraya aldım. kırmızı saplısıda çok güzel, silikonmuş yanma yapmıyormuş[/QUOTE]

canım iyi almışın korkmaz mağazalarında 450 ye yakın bana da o fiyatlarda denk gelse alcam hiç kaçırmadan gördüğüm ilk günden beri taktım kafayı onlara=) güle güle kullan tekrar :16:

teşekkür ederim canım benim, daha güzelleri sizlerin olsun inş. ben bir züccaciyeden aldım. peşin fiyat olduğu için yardımcı oldular. 350 liraya aldım. kırmızı saplısıda çok güzel, silikonmuş yanma yapmıyormuş

canım iyi almışın korkmaz mağazalarında 450 ye yakın bana da o fiyatlarda denk gelse alcam hiç kaçırmadan gördüğüm ilk günden beri taktım kafayı onlara=) güle güle kullan tekrar :16:[/QUOTE]

canım ben alalı çokda olmadı fiyat farkı çok senin dediğine göre, 380 dedi bana 30 lira indirdik. hem homebravo diye bir site vardı korkmazın ordan bakmıştım ben. orasıda gayet uygundu diye hatırlıyorum

kayınvalidemin bütçesine sağlık :1: bugünün alışverişleri bukadar

$Pierre-Cardin-6810-6li-Jakar-Saten-Gecelik-Takim__64042880_0.webp

canım iyi almışın korkmaz mağazalarında 450 ye yakın bana da o fiyatlarda denk gelse alcam hiç kaçırmadan gördüğüm ilk günden beri taktım kafayı onlara=) güle güle kullan tekrar :16:

canım ben alalı çokda olmadı fiyat farkı çok senin dediğine göre, 380 dedi bana 30 lira indirdik. hem homebravo diye bir site vardı korkmazın ordan bakmıştım ben. orasıda gayet uygundu diye hatırlıyorum[/QUOTE]

evet bende gördüm o siteyi de işte tereddütte kaldım internetten alışveriş konusunda.

alışveriş yapmadım ama fiyatları uygundu bakmıştım bir ara. bide küçük züccaciyelere baksana, hangi ildesin bilmiyorum ama ben fiyatların tavanda oldugun bir şehirdeyim. çok araştırdım kıyıda köşede bir mağazada buldum canım

istanbuldayım inanırmısın bulunduğum semtte korkmaz satan tek bi yer bulamadım =) çevre semtlere yönelmem lazım neyse ki acelem yok bulurum inşallah istediğim fiyata gidene kadar=)

ist.da bulmama ihtimalin yoktur bence canım, çok kullanışlı gibi görünüyor, inş. kullandığımızdada memnun kalırız

çeyizime bugünkü katkılarım:16::16::16:

karaca home yatak örtüm

$010fx.webp

tantitoni fırın eldiveni, biev tuzluk seti, paşabahçe tereyağlık, jua mutfak havlusu

$guzelbirfirsat-silikon-kurbaga-sekilli-firin-eldiveni-4.webp $ALG204_k.webp $PASABAHCE-TEREYAGLIK-P97711-MK__64141668_1.webp $11012013218.webp

canım yatak örtün geceliğin hepside çok şık yatak örtünün rengine de bayıldım güle güle kullan

Back
X