- 13 Mart 2017
- 44
- 18
- 34
-
- Konu Sahibi Septembre16
Burma değil de burgular daha şık geliyo bana aslında ama o nasıl olur acaba?Adana burmasi al.15gr dan başlıyor ağırlıkları.Alirkende satarkende iscilik kaybi yok.Param olsa ben böyle birikim yapardım
Bide kızlar burgu bilezik mi yoksa düz bilezikler varya onlar mı daha iyi olur
Dümdüz bilezik değil mi gördüğüm kadarıyla. Peki çok ince olmaz mı o da 8 gr8gr 22ayar işçiliksiz bilezik diye geçiyor.
Dümdüz bilezik değil mi gördüğüm kadarıyla. Peki çok ince olmaz mı o da 8 gr
Yatırım amaçlı altın alacaksanız bilezik düşünmeyin, sertifikalı gram altın alın, satarken değer kaybı olmaz ama hem yatırım yapacağım hem kullanacağım diyorsanız işçiliği az olan bilezikleri düşünmelisiniz.Bide kızlar burgu bilezik mi yoksa düz bilezikler varya onlar mı daha iyi olur
Kuyumcunun alış satış fiyatı o yani biz alacaksak satış fiyatına bakacağız satacaksak da alış fiyatınaKizlar hani internette altinin fiyatlarina bakıyoruz ya orda alış fiyati satış fiyatı yaziyor, onlar ne demek oluyor? Alis fiyati dedigi benim alirken verdiğim para mi yoksa kuyumcunun alırken verdigi para mi?
teşekkürler:)Kuyumcunun alış satış fiyatı o yani biz alacaksak satış fiyatına bakacağız satacaksak da alış fiyatına
Kesinlikle adana burmasıHerkese iyi geceler arkadaşlar. 30 bin kadar bütçe ile yatırım amaçlı bilezik almayı düşünüyorum yeri geldiğinde de takabileceğim hem şık hem de bozdururuken değeri düşmeyecek bilezik önerilerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim
Boşver en az 18 gramlık alDümdüz bilezik değil mi gördüğüm kadarıyla. Peki çok ince olmaz mı o da 8 gr
Ben yerinizde olsam 2 tane 100 grlık 3lü burma alırdım
Takması taşıması saklaması da kolay