Kızlar dolar günden güne artıyor sizce bilezik bozup altın almak mantıklımı
Bi yandan altın dursun kenarda diyorum bi yandan da dolar 3 tl yi aşarmı aşarsa kar yaparım diyorum ama kararsızım sizce. .
Bende düşündüm bunu ama altinin her zaman değeri bellidir uzun vadede.. dolar biraz riskli eski değerine geri dönebilir o yüzden Vazgeçtim ben garanticiyim galiba
Ne yaptınız yahu siz doların 3 tl'yi geçmesi falan. Dolar eğer 3 TL yi geçerse siz kar etmiş olmazsınız muhtemelen o vakit enflasyon da tavan yapmış olur para pul olur
Siz doların artışını iyi birşey mi sanıyorsunuz? Umarım yanılıyorumdur hakkınızda. Doların bu kadar yükseldiği bir dönemde nasıl olur da dolar "alıp" biraz daha artmasını bekleyip kar etmeyi aklınızdan geçiriyorsunuz ki? Belki bir sene önce aldığınız dolarlarınız olsa elinizde şimdi bozdurun derdim, veya deseniz ki önceden aldığım dolarlarım var, satıp kar eder miyim deseniz de anlardım ama şu durumda, saçma. dellidda haklı, kaldı ki paramızın şu anda bile değeri düşmüş durumda. Dolar alıp pazarda markette ödemeyi dolarla mı yapacaksınız? Kendi paramız açısından durum vahim. Kabul edilsin veya edilmesin, ekonomik bir krizin içindeyiz. Dolar 3 TL'yi aşarsa sadece aştığıyla kalmaz, beraberinde yığınla şeyi de getirir. Millete yine yazarkasa fırlattıracaklar yani bu gidişle. -geç bile kalındı o iş için ama neyse- Aslında birşeylerin anlaşılması açısından bunda da vardır bir hayır ama hep olan vatandaşa oluyor, insanlar kaybettiğiyle kalıyor.
Her neyse, bence bunun size faydası olmaz. Doların da umarım bu amansız yükselişi durur. Eski seviyesine ineceğini sanmıyorum ama yine de belli olmaz. Kimse dolar hakkında şu aralar kesin birşey söyleyemiyor, öngörü yapamıyor.