Bilezik , altin , tavsiye lutfen

Peki ya calisan? Bızden bir yas buyuk muhendıs kendisi İkisi de ailesiyle yasıyor evet hadii kucuk olan okuyordu da buyuk olan ceyrek hem dugun hem bebek bana az geldi. Benim ailemde sırf safı ceyrek takan kuzenım bile olmadı önem verilir böyle seylere
Ne diyeceksiniz? Kucuk kaynim bize birsey takmadın ama sen bekardın o yuzden sana bilezik takacağız. Diger kaynim hey sen calistigin halde sadece ceyrek taktin, al sana sadece ceyrek.
Cutecim yazlığına kadar her imkana sahipsin. Kocanin kaynina ne takacagina mani olmazsin herhalde. Insanin o gunku imkaniyla alakali diye düşünüyorum. Veren el ustundur her zaman

Nerde çalışıyo sizin görünce :)
Yurtdısı agırlıklı burdada bulunan teknoloji üzerine özel bi firma
Herkesin bildigi diyebilirim hatta
Senenin ücte ikisi çeşitli ülkeleri geziyor müşteriler vs hep yabancı
Maaşlarıda haliyle yp üzerinden alıyor

Son düzenleme:
Bence kardeşiniz geline sormasın.
Nasıl beklentisi olduğunu bilemezsiniz.
Altın sever ise yersiz beklentiye girip hayal kırıklığına uğrama riski var.
Kardeşinize sorabilirsiniz. Altın takmayı sevenlerdense ince bileziği sorun ederler.
Büyük sınav ya :)

Altın konusunda fikir veremeyeceğim tek bildiğim 14 ayarın düşük kötü kabul edildiği.

Bende yeni gorumce oldum yatirimlik olmasi icin 3lu burma taktim 22 ayar.

ayyy ne ince gorumceler var benimkiler çeyrek takti sanırım
ben ayipladigim icin bakmamistim ama cok mühim konuymus sonra anladim iadeyi ziyarete giderken zor oluyormuş.

bilmiyorum ben gorumcemin taktiği kolyeyi takmam heralde esimin aldiklarini takmak isterim

bozduracaklarsa tam mantıklı
ince bileklik fln demisler sevmiyorsa mantıksız

annem iscilikli bir bilezik takmıştı pisman oldu düz alsa daha cok alırdı zarar da etmezdim

bir de ozel kolye yaptirmislar arkasindaki yazıyı 1 sene sonra gordum cunku takmıyorum ama satamiyorum da duruyor öyle yilda 1 2 takıyorum

öyle işte..
inşallah huzurlu mutlu olursunuz gelin görümce :)

Herkese selam , konu cok basit aslinda

Bir gorumce olarak kardesimin dugununde gelinimize bilezik takmak istiyorum

Ama hayatimda hic bilezigim olmadi , daha dogrusu ilk dugunumde annemle babam takmisti , onu kasaya kaldirdim , 12 senedir kasada duruyor

Internetten biraz baktim 22 ayar bilezikler var ama cok ince , kalin mi olmasi gerekiyor bunun?

Toparlamam gerekirse :) yatirimlik , satildigi zaman deger kaybetmeyen ama cok da ince olmayan bilezik icin ne demeliyim ben kuyumcuya ? Yani bilerek gitmek istiyorum ki kaziklanmiyim orda , 14 ayar ile 22 ayar arasindaki fark ne? Hangisi daha iyi , ne aliyim ben :)

Hadi bilenler bi akil versin bana
Tesekkur ederim

22 ayar 10 gramlık yatırımlık bilezikler var
Bozarken pek kaybettirmiyor

Bızım adetler biraz agır kabul, mesela benim hastane odamda org vardı. Ama istisnasız her gelen isimli cıkolata yaptırmış, efendim tatlı almıslar, bız gelenlere yemek verdik dağılmak istemiyorum hastane bile sasirdi Sonuc olarak bunlar hem bızım hemde yakınlarımın getirdikleri sonucu oldu. Onlar ise ellerini kollarını sallayarak doguma bile gec gelerek geldiler. Kırgınım ama haberleri yok onlar icin eşimi uzemem. Konuya cok yazdım gıdıyorum

Ben yine de zamana birakin derim
Tamamen yabanci insanlar olsada cocugunuzun kani cani.. zamanla onlarda anlar orta yolu bulursunuz kafanizda cok buyutmeyin bebek buyudukce amcasi ile iyi olsun sevsinler ilgilensinler es ailesi ile aile olabilmek zor haklisiniz ama affetmeye calisin

Yurtdısı agırlıklı burdada bulunan teknoloji üzerine özel bi firma
Maaşlarıda haliyle yp üzerinden alıyor

Vay o maaşa rağmen hiç bişey takmadı he :) ben gorumcenin yerinde olsaydım utanırdım her ne kadar ailesi ile de yaşasa.

Daha kötüsünü söyleyeyim mi eşimin iki evli abisi kendikeri bir şey takmadıkları gibi, eşimin ve kp min aldığı bilezikleri kendileri almış gibi eşleri ile çifter çifter taktılar. :KK48:

Bence tam yada yarım altın alıp hem kardeşine hem gelinize takabilirsin milana.
Söylemeyi unuttum sanirim:olamaz: gorumcemin bitanesi nisanda takilan yuzugu elimden alip dugunumde gorumcesinden 1 tane yuzuk diye taktila.
Daha kötüsünü söyleyeyim mi eşimin iki evli abisi kendikeri bir şey takmadıkları gibi, eşimin ve kp min aldığı bilezikleri kendileri almış gibi eşleri ile çifter çifter taktılar. :KK48:

Bence tam yada yarım altın alıp hem kardeşine hem gelinize takabilirsin milana.

Diş hekimi olabilir. 3-4 ayda orta halli ev parası çıkaran kişiler varmış.
Benim görümce de diş hekimi bekar evlenince hasır falan takayım en iyisi.
Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez :KK53:

Soru sorduğum uyenin cevabı aşağıda. 30-40 bin lira alıyor ama yengesine birşey takmamış bekarım diye. Ben en başta kardesimden utanırdım o maaşa ragmen bişey takmamaya. yalnız bizde fiskosa ne kadar merakliyiz he :KK70:

"Yurtdısı agırlıklı burdada bulunan teknoloji üzerine özel bi firma
Maaşlarıda haliyle yp üzerinden alıyor"
H honey bunch

Vay o maaşa rağmen hiç bişey takmadı he :) ben gorumcenin yerinde olsaydım utanırdım her ne kadar ailesi ile de yaşasa.
Yok bacım bir yasıyolar diye takmadı
Kaynanam bana göre cok taktı onun taktıklarından bi tanesini alıp takabilirdi ama onuda yapmadı
Karadenizlilerde oluyomus böyle
Biz bi dügüne gittik kuzeninin kaynanam bana takı taktırmadı mesela ben bilezik taktım biz biriz siz takmayın dedi taktırmadı işime geldi zaten sevmiyodum o kuzeni :)

Kiyamam
Kotu dusunme , durumlari yoktur belki
Yok canim. Hepsinin durumlari var. Esimin aolesi bile. Nisanimda aldiklari bilezigi, kinamda ayni sekilde aldiklaro bilezi, dugunumdede ayni sekilde aldiklari bilezigi kolumdan sıyırıp sıyırıp taktilar. Durumlari da cok iyi.

Soru sorduğum uyenin cevabı aşağıda. 30-40 bin lira alıyor ama yengesine birşey takmamış bekarım diye. Ben en başta kardesimden utanırdım o maaşa ragmen bişey takmamaya. yalnız bizde fiskosa ne kadar merakliyiz he :KK70:

"Yurtdısı agırlıklı burdada bulunan teknoloji üzerine özel bi firma
Maaşlarıda haliyle yp üzerinden alıyor"
H honey bunch
Valla değişik hayatlar gercekten :)

Tesekkur ederim yorumunuz icin , gayet detayli olmus , bi soruyum geline baska bi arkadas daha demis geline sor diye ama onun pek cevap verecegini sanmiyorum , hatta hic takma abla der tanidigim kadariyla cekinir isteyecegi seyi soylemeyr
Belki kardesim araciligi ile sorar ogrenirim ne istedigini

Pardon trabzon hasiri demişim :) trabzon hasirina güç mu yeter :D kaburga bilezik/kelepçe diyecektim

Back
X