- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
- Konu Sahibi elifff_____
Ücret karşılığı tarih değişikliği yapıyor thy.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ucuz diye belirtmemin sebebi şu: eğer ucuz olmasaydı eşim almazdı , başka bir havayolu şirketinden alırdı saatleri bana uyuyor çünkü diğerlerinin.Pahalı bilet alsaydı sorun olmayacak mıydı? Sürekli niye ucuz bilet diye belirtiyorsunuz? Hepimiz o biletlerle seyahat ediyoruz.
Bi arayıp sorun bence. Birkaç ay önce annemin ucuz dönüş biletinin tarihini değiştirmiştim üzerine ücret ödeyerek. Pegasus yapıyorsa thy de yapar.
Yok söyledi süprizim var diye ama öğrendim benBelki tek başına gidecek :))))
Yok ezmiyorum niye eziyim:)Eşin güzel jest yapmış
Alttan alttan adamı ezme kız Elif...
Ucuz bilet bile pahali inan...
İşte indirimlide olmuyomuşÜcret karşılığı tarih değişikliği yapıyor thy.
Yok bilmiyodu ama insan bi ağzıma arar değil mi yani öyle saçma saatlere almış kiEşin o tarihler de bir yere gidemeyeceğini biliyor muydu ?
Evet en mantıklısı bu sanırımBiz de promosyonlu bilet aldık eşimle, sonra önemli bir işimiz çıktı gidiş tarihi için. Zaten ucuzdu biletler dedik, gidiş yansın başka gidiş bakalım dedik, uygun şekilde gidiş bileti bulduk şansımıza. Eşiniz hoş bir sürpriz yapmış, siz de belki farklı bir saatte bulabilirsiniz dönüş bileti, tatili tamamen yakmaktansa daha mantıklı bir çözüm.
Sanırım yandı biletler bi yolu yok
Nankörlük yapmıyorum işimle ilgili bi durum söz konusu yani gerçekten önemli cuma günü gidişadam heveslenmiş sana süpriz yapmış. eşinin kıymetini bilmelisin. hiçbir iş eşinden ve eşinle geçireceğin vakitten daha kıymetli olmamalı. bence nankörlük yapıyorsun.keşke bana sorsaydı azımı yoklasaydı tarihle ilgili diyorsun. keşke sen plan yapmadan eşine böyle böyle bi durum var şimdiden haberin olsun deseydin
Şaka mısın senbiletin kendi adına olduğuna emin misin????
batum olayından sonra ,eşinin rezervasyonlarına güven olmaz bence..
Evet aradım olmuyoBiz pegasusta belli bir ücret ödeyip degistirebildik.
Aradınız mi thy müşteri hizmetlerini?
Var yani öyle bir seçenek ama ücretli.
yooooo değilim,gayet mantıklı bir soru sordum; biletin kendi adına kesilmiş olduğuna emin misin dedim sadece...N
Şaka mısın sen
Evet eminimyooooo değilim,gayet mantıklı bir soru sordum; biletin kendi adına kesilmiş olduğuna emin misin dedim sadece...
biletin kendi adına olduğuna emin misin????
batum olayından sonra ,eşinin rezervasyonlarına güven olmaz bence..
nasıl emin olayım,elbette olamam. ama daha önce denediği şeyi tamamlamak isteyebilir ,neden olmasın?Evet eminim
Peki sen eminmisin eşimin beni aldatmaya niyetli olduğundan çünkü ima ettiğin şey bu
daha önce eşinin üye olduğu bir rezervasyon sitesinden tesadüfen mesaj görmüştü.bir otele rezervasyon yapıldığına dair.eşine sordu haberim yok demişti.batuma yapılmış rez.oha hafızaya gel. hayranım sizin gibi üyelere.
nolmuştu ki batum olayı nedir???
daha önce eşinin üye olduğu bir rezervasyon sitesinden tesadüfen mesaj görmüştü.bir otele rezervasyon yapıldığına dair.eşine sordu haberim yok demişti.batuma yapılmış rez.
eşinin haberi olmadan kendi adına üstelik 2 oda rez. yapılmıştı..böyle birşey mümkün değil tabi ama elif ikna oldu bir şekilde.yani silgi kalem verdiği öğrenciileri,10 dk dan fazla muhabbet ettiği kuzenlerini kıskanan ,olay çıkaran kadın batum olayına ses etmedi..
daha önce eşinin üye olduğu bir rezervasyon sitesinden tesadüfen mesaj görmüştü.bir otele rezervasyon yapıldığına dair.eşine sordu haberim yok demişti.batuma yapılmış rez.
eşinin haberi olmadan kendi adına üstelik 2 oda rez. yapılmıştı..böyle birşey mümkün değil tabi ama elif ikna oldu bir şekilde.yani silgi kalem verdiği öğrenciileri,10 dk dan fazla muhabbet ettiği kuzenlerini kıskanan ,olay çıkaran kadın batum olayına ses etmedi..
edit: elif fenomendir kk da.. eşiyle sevgili olduğundna beri burdadır,daimi üyeler iyi biliriz:)
İşte daha önce denediği şey diyosun ya eminmiş gibi konuşuyosunnasıl emin olayım,elbette olamam. ama daha önce denediği şeyi tamamlamak isteyebilir ,neden olmasın?