- 9 Eylül 2015
- 3.641
- 1.322
- 63
- Konu Sahibi elifff_____
Eğlence çıktı size bravo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başın göğe mi eriyo böyle yapıncadaha önce eşinin üye olduğu bir rezervasyon sitesinden tesadüfen mesaj görmüştü.bir otele rezervasyon yapıldığına dair.eşine sordu haberim yok demişti.batuma yapılmış rez.
eşinin haberi olmadan kendi adına üstelik 2 oda rez. yapılmıştı..böyle birşey mümkün değil tabi ama elif ikna oldu bir şekilde.yani silgi kalem verdiği öğrenciileri,10 dk dan fazla muhabbet ettiği kuzenlerini kıskanan ,olay çıkaran kadın batum olayına ses etmedi..
edit: elif fenomendir kk da.. eşiyle sevgili olduğundna beri burdadır,daimi üyeler iyi biliriz:)
yanlışlıkla rez. yapılmayacağını herkes söylemişti burda..elim çarptı telefona rez. yapılmış 2 oda mantıksız zaten.bu kısımda şüpheye yer bırakan bir durum yok bana göre.üstünü örtersin affedersin vs beni ilgilendirmez.sorun olmayacak herkesi kıskanıp binlerce konu açıp,batum olayı yokmuş gibi davranmandı..neyse geçmiş gitmiş,şu anki konun başka elbette de..İşte daha önce denediği şey diyosun ya eminmiş gibi konuşuyosun
ermiyor elbette.sonradan hüsran olmasın senin adına diye yazdım ...kendi adını gördüysen sorun yok demektir..Başın göğe mi eriyo böyle yapınca
Evet öyleydi ve ikinci rezervasyonda benim adıma yapılmıştı
mrb herkese
Evlilik yıldönümümüzde bi yere gidecektik ama bi kederimiz olduğu için gidemedik
Eşim de güya süprz yapıcakmış yılbaşında gidelim diye bilet almış o tarihe
Ben öğrendim bunu
Aldığı tarihte benim işim var yani dönüş saati uymuyo bana, süpriz yapıcaksın bari bişeyi bahane et sor ama değil mi yani ucuz bileti görmüş gemen atlamış promosyonlu bilet yani
Bildiğim kadarıyla iade olunca parayı geri ödemiyolar tarih değişikliği de yapmıyolar thy de
Sizce bu biletlerden kurtulmanın mantıklı bi yolu var mı
Üzerini örttüğüm yada unuttuğum bir olay yok böyle birşeyden emin olsam zaten yanında bir dk durmazdımyanlışlıkla rez. yapılmayacağını herkes söylemişti burda..elim çarptı telefona rez. yapılmış 2 oda mantıksız zaten.bu kısımda şüpheye yer bırakan bir durum yok bana göre.üstünü örtersin affedersin vs beni ilgilendirmez.sorun olmayacak herkesi kıskanıp binlerce konu açıp,batum olayı yokmuş gibi davranmandı..neyse geçmiş gitmiş,şu anki konun başka elbette de..
hani dedin ya o söylemedi ben buldum uçak rez. diye.o yüzden dedim senin adına olduğundan emin misin diye...
ermiyor elbette.sonradan hüsran olmasın senin adına diye yazdım ...kendi adını gördüysen sorun yok demektir..
Evet kişi başı 16 lira ödüyolarmışgeri iadesi yapılır ama promosyonlu olduğu için bilet atıyorum 130 tl ise 15 tl gibi komik bir rakam ödenir. promosyonlu bilette tarih saat vs. değişikliği yapılmıyor maallesef çok başıma geldiği için biliyorum![]()
Mümkün değil ki yani keyfi bi durum değil işke ilgiliElif bir kaç gün ertelesen işini,bak eşin ne güzel jest yapmış sana ..
Üzerini örttüğüm yada unuttuğum bir olay yok böyle birşeyden emin olsam zaten yanında bir dk durmazdım
Burada başka bir konu varken bunları bunları ortaya dökmek bana göre işgüzarlıktır
Ve evet eminim dedim kendi söyledi zaten daha nasıl emin olayım
Evet kişi başı 16 lira ödüyolarmış
Mümkün değil ki yani keyfi bi durum değil işke ilgili![]()
Yok yani hoş karşılamazlarHocalarınla konuşma şansın yokmu hiç peki..
Yok yani hoş karşılamazlarHocalarınla konuşma şansın yokmu hiç peki..
Yok yani hoş karşılamazlar![]()