• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bilet

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese
Evlilik yıldönümümüzde bi yere gidecektik ama bi kederimiz olduğu için gidemedik
Eşim de güya süprz yapıcakmış yılbaşında gidelim diye bilet almış o tarihe
Ben öğrendim bunu
Aldığı tarihte benim işim var yani dönüş saati uymuyo bana, süpriz yapıcaksın bari bişeyi bahane et sor ama değil mi yani ucuz bileti görmüş gemen atlamış promosyonlu bilet yani
Bildiğim kadarıyla iade olunca parayı geri ödemiyolar tarih değişikliği de yapmıyolar thy de
Sizce bu biletlerden kurtulmanın mantıklı bi yolu var mı

mrb herkese
Evlilik yıldönümümüzde bi yere gidecektik ama bi kederimiz olduğu için gidemedik
Eşim de güya süprz yapıcakmış yılbaşında gidelim diye bilet almış o tarihe
Ben öğrendim bunu
Aldığı tarihte benim işim var yani dönüş saati uymuyo bana, süpriz yapıcaksın bari bişeyi bahane et sor ama değil mi yani ucuz bileti görmüş gemen atlamış promosyonlu bilet yani
Bildiğim kadarıyla iade olunca parayı geri ödemiyolar tarih değişikliği de yapmıyolar thy de
Sizce bu biletlerden kurtulmanın mantıklı bi yolu var mı
Uçak Bileti isme kesilir yok malesef
Git bence senin için degisiklik olur

İzin alma ihtimalin hiç mi yok? İyi olurdu ufak bir tatil aslında...

Bildiğim kadarıyla uçak biletleri isim üzerinden alındığı için bir başkasına devretme şansınız yok. Ya bilet yanacak ya izin alacaksınız bir şekilde. Ya da gidişi bu biletle yapıp dönüş için ayrıca bilet alacaksınız...

Ben olsam işimi ertelemeye çalışırdım galiba:KK48: Yok mu öyle bi şansınız

[

Senin ne isin var? belki sen o isini erteleyebilir yada daha erkene alabilirsin.

Ne guzel boyle sürprizler yapiyor.
Vardir herseyde bir hayir.

Okulla ilgili bi işim var çok zor yani ertelemem

İzin alma ihtimalin hiç mi yok? İyi olurdu ufak bir tatil aslında...

Bildiğim kadarıyla uçak biletleri isim üzerinden alındığı için bir başkasına devretme şansınız yok. Ya bilet yanacak ya izin alacaksınız bir şekilde. Ya da gidişi bu biletle yapıp dönüş için ayrıca bilet alacaksınız...
Evet. Aslında sadece dönüşü iptal etsek

Ama işte ağzımı arasaydı keske kafadına göre iş yapmış gördü ucuz bileti tabi atladı
Yok olmuyormuş öyle

Pahalı bilet alsaydı sorun olmayacak mıydı? Sürekli niye ucuz bilet diye belirtiyorsunuz? Hepimiz o biletlerle seyahat ediyoruz.

Bi arayıp sorun bence. Birkaç ay önce annemin ucuz dönüş biletinin tarihini değiştirmiştim üzerine ücret ödeyerek. Pegasus yapıyorsa thy de yapar.

promosyonlu biletler iade olmuyor
ama belli bir ücretle ileri tarihe alınabilir belki
eşin incelik yapmış

Ama işte ağzımı arasaydı keske kafadına göre iş yapmış gördü ucuz bileti tabi atladı
Yok olmuyormuş öyle
Eşin güzel jest yapmış
Alttan alttan adamı ezme kız Elif...
Ucuz bilet bile pahali inan...

• Beğen
Reactions: KV_
Back
X