• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bilet alıcaz kızlar acillll bi bakarmısınız izmirliler

Havaalanından kredı kartınızla gelmeden once netten kıralayın arabayı modelıne gore degısıyor ama kıraları normal galerıye gore cok daha uygun 70e falan var bu arada karttan 400tlmı ne dusuyo teslım edınce gerı yukluyolar kartınıza dıger turlu bu gezmek ıstedıgınız yerler bırbırıne cok uzak efes nerdee dogal yasam parkı nerde sasalıda bu arada konak bır uc sasalı bır ucta bırsuru aktarma yapmanız gerekır bu yerlere araba daha mantıklı.
araba isi yattı esim asla güvenmiyo ren acar sirketlerine peki söyle yapsak nasıl olur hava alanında inince direk sirinceye gitsek sanırım önce metro sonrada tren binicekmisiz galiba ücretleri nedr bilen yazarsa ii olur o gecende sirincede kalsak cok mu pahalı olur sabah döner kordon yada baska bi yerler önerin cünkü ucagımız 23 te 9 da hava alaında olsam aksama kadar nerelere giderim

Efese git cok guzel.
kordon denilen yer 10 sene once felan gitmistim.denizin kenari yurus yaparsin anca etrafinda hic oyle mekanlar felan yoktu.simdi nasildir yada benim dedigim yer degilmidir bilmem.
sirince guzel diyolar benimde gormek istedigim biyer.
Plaj olarakta altinkuma gitmistik sakin biyer belki deniz turu felan oluyor.
Kordon mekan dolu.

izmirliler nerdesinizzzz.....
Yani anladığım kadarıyla Şirince ve Doğal Yaşam Parkı'nı görmek istiyorsun. Şirince'ye hiç gitmedim ama Doğal Yaşam Parkı çok güzel, tam da bu mevsimde hava da çok sıcak değilken henüz, ziyaret edilir. Fakat sen Şirince, park, Kordon, Alsancak vs aynı güne sığdıramazsın. Ters istikametteler yani hele park çok uzak. Gittiğin ilk gün Şirince ile parkı gez, akşam otele gel, ertesi gün de akşama kadar Konak, Karşıyaka, Alsancak vs gezebilirsin. Otel için biraz kesenin ağzını açıp düzgün bir otelde kalın, aman sakın Basmane'deki saçma sapan yerlere gitmeyin. Hatta Basmane'ye uğramayın bile görülecek bi tarafı yok. Normalde Kordon falan başkalarına çok sıradan gelse de İzmirliler sever, bir sürü mekan doludur ve sahil şeridi boyunca yürümenin keyfi başkadır. Alsancak'taki Kıbrıs Şehitleri Caddesi falan genelde gençlerin takıldığı bir mekan, orası da mekan dolu ve güzeldir. Karşıyaka falan ayrı güzel. Gelin görün yani güzel bir gezi olur size.

Bebek var onunla ılgılenmekten takıp edemedım kusura bakmayın.bız hep havaalanından kıralıyoruz bıyerlere gıderken bu zamana kadar hıc sorun yasamadık hem daha uyguna kıraladık hemde paramızı sorunsuz gerı yatırdılar.Sırınce kucuk bı yer oyle cok gezılecek bır yerı yok bız gıttık 1saat dolanıp baska yere gectık bırgun boyunca orada gezegınız bıryer yok yanı.metro 2,25tı normal kartla benım bıldıgım 90dk ıcınde ıkıncı kez basarsan ucretsız.tren fıyatını bılmıyorum.Bu arada sırınceye metro ve trenle aktarma oluyo mu onuda bılmıyorum ama sasalı dogal yasam parkına metroyla cok yakınına gıdıp otobusle aktarma yapabılırsınız.

Yani anladığım kadarıyla Şirince ve Doğal Yaşam Parkı'nı görmek istiyorsun. Şirince'ye hiç gitmedim ama Doğal Yaşam Parkı çok güzel, tam da bu mevsimde hava da çok sıcak değilken henüz, ziyaret edilir. Fakat sen Şirince, park, Kordon, Alsancak vs aynı güne sığdıramazsın. Ters istikametteler yani hele park çok uzak. Gittiğin ilk gün Şirince ile parkı gez, akşam otele gel, ertesi gün de akşama kadar Konak, Karşıyaka, Alsancak vs gezebilirsin. Otel için biraz kesenin ağzını açıp düzgün bir otelde kalın, aman sakın Basmane'deki saçma sapan yerlere gitmeyin. Hatta Basmane'ye uğramayın bile görülecek bi tarafı yok. Normalde Kordon falan başkalarına çok sıradan gelse de İzmirliler sever, bir sürü mekan doludur ve sahil şeridi boyunca yürümenin keyfi başkadır. Alsancak'taki Kıbrıs Şehitleri Caddesi falan genelde gençlerin takıldığı bir mekan, orası da mekan dolu ve güzeldir. Karşıyaka falan ayrı güzel. Gelin görün yani güzel bir gezi olur size.
aslında programı söyle yaptım sabah 9 da izmire iniyourz ordan sirinceye gidicez kac saat olur tren varmıs metro varmı hava alanından inince hangisini kullanıcaz onu bilmiyorum iste önce milli park sonra sirince geliyo galiba dimi o gün oyle yapar gece sirincede pansiyonda kalırız dedim ama pansiyon fiyatları 150 lira nette köy yani sonucta biraz pahalı geldi ama bakalım neyse sanahta sehire inip kordon gezeriz bi asansor varmıs galiba tepeden gören oraya cıkarız kemer altı yakınmı bilmiyorum oralarda gezeriz zatene gece 11 de ucagımız

Bebek var onunla ılgılenmekten takıp edemedım kusura bakmayın.bız hep havaalanından kıralıyoruz bıyerlere gıderken bu zamana kadar hıc sorun yasamadık hem daha uyguna kıraladık hemde paramızı sorunsuz gerı yatırdılar.Sırınce kucuk bı yer oyle cok gezılecek bır yerı yok bız gıttık 1saat dolanıp baska yere gectık bırgun boyunca orada gezegınız bıryer yok yanı.metro 2,25tı normal kartla benım bıldıgım 90dk ıcınde ıkıncı kez basarsan ucretsız.tren fıyatını bılmıyorum.Bu arada sırınceye metro ve trenle aktarma oluyo mu onuda bılmıyorum ama sasalı dogal yasam parkına metroyla cok yakınına gıdıp otobusle aktarma yapabılırsınız.
ayyy sükür oarları bilen biri yazdı önce miili park mı geliyo sirincemi pekii

Ha bu arada İzmir'de 90 dk içerisinde vapur, otobüs, metro; hangisini kullanırsan kullan sadece tek bir ücret kesiyor. Şimdi diyelim otobüse bindin, kartı bastığın an 90 dk başlamış oluyor ve bu 90 dk içinde otobüsten in metroya bin, kartı bas; bedava. Metrodan in vapura bin, bedava. 90 dk dolduktan sonra tekrar bindiğin zaman bir bilet ücreti keser senden ve o da kişi başına 2,5 TL diye biliyorum tam.

Ha bu arada İzmir'de 90 dk içerisinde vapur, otobüs, metro; hangisini kullanırsan kullan sadece tek bir ücret kesiyor. Şimdi diyelim otobüse bindin, kartı bastığın an 90 dk başlamış oluyor ve bu 90 dk içinde otobüsten in metroya bin, kartı bas; bedava. Metrodan in vapura bin, bedava. 90 dk dolduktan sonra tekrar bindiğin zaman bir bilet ücreti keser senden ve o da kişi başına 2,5 TL diye biliyorum tam.
vayyy bee helal olsun izmirim benim atatürkcü sehrim yaaaaa

vayyy bee helal olsun izmirim benim atatürkcü sehrim yaaaaa
Yıllardır öyle İzmir, sırf o 90 dk olayı için bile şu an belediyedeki partiye oy veren bir sürü insan tanıyorum ben çünkü çok işe yarar bir uygulama. Hayatı kolaylaştıran cinsten. Özellikle her gün toplu taşıma kullanan insanlar için mükemmel.

Bu 90dk bedava muhabbetı ıcın ya ıkı tane kartınız olacak yada sen basıp 3dk bekleyıp esıne basacaksınız ust uste hemen basarsanız para duser arada sure olması lazım,mıllı park dedıgınız dogal yasam parkını soyluyosunuz sanırım sız havaalanında ıneceksınız orayı ızmırın gırısı gorun bu park sasalıda menemen tarafında yanı ızmırın son ılcesınde cıkısında arada yıne mesafe var,sırınce cok daha ters o zaten ızmır dısında.

Bu sırınce selcuk ta orası ızmır ılcesı gecıyor fakat uzak gezecegınız yerlere ızmırden 93km normal aracla 1.1bucuk saat arası dıger aktarmalarla daha uzun surer.

Bence otobüs taksi uğraşmak yerine araba kiralayıp kafa nereye siz oraya rahat rahat gezip eglenin ;) çok yorulmadan tadını çıkarın :))

Burda bı tanıdıgınız varsa bıldıgı bıyerden araba kıralyın yada en guvenılır havaalanından kıralayın yoksa gezmek ıstedıgınız yerler bırbırıne cok ters sız merkeze konaga gıdeceksınız sasalı bır ucta cıkısta sırınce dıger ucta cıkıstanda uzak yanı alakasız yerlerdeler bır gunlugune geleeksınz yollarda gecıcek tatılınız bu yerlerın hıcbırı bır otobus yada metro degıl hepsıne aktarma yapacaksınız gununuz yolda gecıcek o kadar aktarmaya otobuse para verecegınıze havaalnndan ucuz bı araba kıralayın rahatca gezın bır gecenızı de arabada da gecırebılırsınız bı denız kenarında.

Bu 90dk bedava muhabbetı ıcın ya ıkı tane kartınız olacak yada sen basıp 3dk bekleyıp esıne basacaksınız ust uste hemen basarsanız para duser arada sure olması lazım,mıllı park dedıgınız dogal yasam parkını soyluyosunuz sanırım sız havaalanında ıneceksınız orayı ızmırın gırısı gorun bu park sasalıda menemen tarafında yanı ızmırın son ılcesınde cıkısında arada yıne mesafe var,sırınce cok daha ters o zaten ızmır dısında.
o zaman sen sirinceyi tarfi et bana hava alanından cnm bide bu biletleri hava alanın orda bi yerden alabilicegim yer varmı

Bu sırınce selcuk ta orası ızmır ılcesı gecıyor fakat uzak gezecegınız yerlere ızmırden 93km normal aracla 1.1bucuk saat arası dıger aktarmalarla daha uzun surer.
oooo nette 80 km falan dedi de bende dedim en fazla metro yada tren varmı galiba dedim 1 saatte gideriz offff cok canım sıkıltı yaa nasıl gezicez biz bu izmiri

Burda bı tanıdıgınız varsa bıldıgı bıyerden araba kıralyın yada en guvenılır havaalanından kıralayın yoksa gezmek ıstedıgınız yerler bırbırıne cok ters sız merkeze konaga gıdeceksınız sasalı bır ucta cıkısta sırınce dıger ucta cıkıstanda uzak yanı alakasız yerlerdeler bır gunlugune geleeksınz yollarda gecıcek tatılınız bu yerlerın hıcbırı bır otobus yada metro degıl hepsıne aktarma yapacaksınız gununuz yolda gecıcek o kadar aktarmaya otobuse para verecegınıze havaalnndan ucuz bı araba kıralayın rahatca gezın bır gecenızı de arabada da gecırebılırsınız bı denız kenarında.
esim araba kiralamaya sıcak bakmıyo istee

Canim kocani ikna et araba kiralayin, sen halledersin
Metroyla dolmusla tatil mi olur yahu? Hele ki bilmedigin sehirde

Valla esın ıkna olmuyorsa bıraz zor bı tatıl olcak sızın ıcın otobus,metro ıcın burada kentkart artık ızmırım kartmı ne oldu ondan oluyor gişelerde 6tlydı en son ,sırınceye bız arabayla gıttık metro turana kadar var sırınceye tren varmı onu hıc bılmıyorum arastırıp yazıyım sıze.

Şirince ızmırden 85km selcuktanda 8kmymış.ızmır otogarından otobuslerı varmıs selcuga,ordan da sırınceye dolmus varmıs.bıde basmaneden Denızlıye gıden trene bınersenız selcuktan gecıyormus orada ınıp yıne sırınceye dolmusla gıdıyormussunuz.Eger dırek oraya gıtmek ıstıyorsanız havaalanından dırek otogara gıdın

Back
X