simdi bana daha detaylı ayrıntılı lazım izmir hava alanından inince hangi arabaya biyim 1 gece kalıcam sirince cok uzakmı diger gün mü oraya gitsem haniValla butceniz ne bilmem ama konak kordon taraflarında güzel oteller var Hilton swiss otel ege palas alsancakta fln basmane taraflarında cok uygun oteller var aman uygun diye bulasmayin farklı amaçlar guduyo kahvalti çiçekli köyde güzel ama uzak pasaportta kahve diyarinda denize karsi yapabilirsiniz oradan asansör diye bi mekan var konakta mutlaka ggidin tum izmir ayaklarinizin altında alsancsk kibris şehit yerinde geçebilirsiniz kemeralti carsiya alisverise gidebilirsiniz vapurla karsiyakaya geçip orda bostanlida güzel mekanlar var taki la bilirsiniz ztn bi güne bunlar yeter artar bileiyi tatiller
simdi bana daha detaylı ayrıntılı lazım izmir hava alanından inince hangi arabaya biyim 1 gece kalıcam sirince cok uzakmı diger gün mü oraya gitsem hani
nereye nasıl gidilir bilmiyorum hic
arama motorunda yazmıyo be cnm hava alanında icinde suraya git burası daha yakın sirince burda milli park burda ben hic gitmediim bi sehire gidicem sen in bakalım bilmedigim bi havalimanında görrrbu bilgilerin bir cogunu internetten bulabilirsiniz biraz sakinlesip arama motoruna yazarsaniz tabiki
hadi yaaa ben gene şirince ve milli park icin istiyodumOtobüsle bu yerlere gidebileceğinizi düşünmüyorum. Alsancaktan, Konaktan çıkmayın derim kordonda bir kahvaltı, sonrasında kordon boyu yürüyüş asansörde yemek yiyip akşam olduğunda kıbrıs şehitleri caddesinde güzel eğlenebilir ve otelinizi de alsancakta ayırtın derim. Efes, şirince, doğal yaşam parkı çok çok uzakta onları gezemezsiniz...
arama motorunda yazmıyo be cnm hava alanında icinde suraya git burası daha yakın sirince burda milli park burda ben hic gitmediim bi sehire gidicem sen in bakalım bilmedigim bi havalimanında görrr
o yüzden yardım etmiyosan cekil bariii......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?