bilet alıcaz kızlar acillll bi bakarmısınız izmirliler

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
esim kendince süpriz yapıcak ama caktırdı tabi simdi biletleri almıs izmir icin ama ikimizde hic bilmiyoruz ben sirinceyi ve kordonu görmek cok istiyodum ama nasıl bi güzargah ayarlarız bilmiyorum

hava alanından inince hangi otobüse binicem önce kordon boyuna gitmek isterim güzel bi kahvaltı yapıcak yer nerde var sonra sirinceyemi gitsek yoksa yarın gidip ordan hava alanına mı gitsek bilmiyorum 1 gece kalıcaz orda nasıl nerde bi pansiyon yada motel secmeliyim biraz yardımcı olun İZMİRLİLERi

NASIL bi rota nereler var tabi dolmuslarla nasıl giderizz offff keyfi beni gerdi simdi yardım kızlarrr

Valla butceniz ne bilmem ama konak kordon taraflarında güzel oteller var Hilton swiss otel ege palas alsancakta fln basmane taraflarında cok uygun oteller var aman uygun diye bulasmayin farklı amaçlar guduyo kahvalti çiçekli köyde güzel ama uzak pasaportta kahve diyarinda denize karsi yapabilirsiniz oradan asansör diye bi mekan var konakta mutlaka ggidin tum izmir ayaklarinizin altında alsancsk kibris şehit yerinde geçebilirsiniz kemeralti carsiya alisverise gidebilirsiniz vapurla karsiyakaya geçip orda bostanlida güzel mekanlar var taki la bilirsiniz ztn bi güne bunlar yeter artar bile iyi tatiller

simdi bana daha detaylı ayrıntılı lazım izmir hava alanından inince hangi arabaya biyim 1 gece kalıcam sirince cok uzakmı diger gün mü oraya gitsem hani
nereye nasıl gidilir bilmiyorum hic

Ayol ne geriliyon gerilecek bişey yok sakin ol relax
İyi tatiller ya bak çok özendim şimdi sana
Ama İzmir Hakkı'nda bişey bilmiyorum.
Gelince anlat öğrenelim

izmir dogal yasam parkı varmıs cok isterim gitmek antik kent efes falan filan görmek cok isterim hava alanının altında rent acar varmıs ama günlük ne kadar ki kiralamak

İste bütçeyi bilmediğim için günü birlikmi ya taksiye bincen ya da servis imkanini kullanan o zaman karsiyakaya gidin iskelenin orda inin taksi dolmusa Bonn bostanliya gidin kahvalti mekanik var bi tane kupaya giderken yorukoglumu ne adini unuttum orasi super Bostanlı sahil fln gezip oradan vapurla alsancaga geçin kibris şehirlerinde gezin sahili fln turlayin yürüyerek pasaporta geçin biraz yurursunuz ama konak kizlaragasi kemeraltini gezinyuruyemem alsancaktan diosan taksiyle geçin oradan taksiyle yine yada yürüyerek asansör mekanina geçip finishi yapabilirsiniz Şirinc biraz ters tarafta otobüsle gidiliyor sanirim konakta sorarsaniz ykmnin oradaki otobüs duraginda anlatırlar heralde

Doğalyasam parki sasalida oraya ggider sinde Efes antik kent İzmirde saatlerce uzaklıkta selçuk bergama tarafi cok uzak mümkün değil bi Gin yetmez bi güne anca Dediklerim sigar

Efese git cok guzel.
kordon denilen yer 10 sene once felan gitmistim.denizin kenari yurus yaparsin anca etrafinda hic oyle mekanlar felan yoktu.simdi nasildir yada benim dedigim yer degilmidir bilmem.
sirince guzel diyolar benimde gormek istedigim biyer.
Plaj olarakta altinkuma gitmistik sakin biyer belki deniz turu felan oluyor.

simdi bana daha detaylı ayrıntılı lazım izmir hava alanından inince hangi arabaya biyim 1 gece kalıcam sirince cok uzakmı diger gün mü oraya gitsem hani
nereye nasıl gidilir bilmiyorum hic

bu bilgilerin bir cogunu internetten bulabilirsiniz biraz sakinlesip arama motoruna yazarsaniz tabiki

havaalanından önce kordon sonra şirince çok uzak kaçar ikisinden 1 ini tercih etmelisin uçakların aktarma otobüsleri var sanırım kordon tarafına da vardır

Otobüsle bu yerlere gidebileceğinizi düşünmüyorum. Alsancaktan, Konaktan çıkmayın derim kordonda bir kahvaltı, sonrasında kordon boyu yürüyüş asansörde yemek yiyip akşam olduğunda kıbrıs şehitleri caddesinde güzel eğlenebilir ve otelinizi de alsancakta ayırtın derim. Efes, şirince, doğal yaşam parkı çok çok uzakta onları gezemezsiniz...

bu bilgilerin bir cogunu internetten bulabilirsiniz biraz sakinlesip arama motoruna yazarsaniz tabiki
arama motorunda yazmıyo be cnm hava alanında icinde suraya git burası daha yakın sirince burda milli park burda ben hic gitmediim bi sehire gidicem sen in bakalım bilmedigim bi havalimanında görrr

o yüzden yardım etmiyosan cekil bariii......

hadi yaaa ben gene şirince ve milli park icin istiyodum

Ahahah dur bir dusuneyim hmmmm evet en son bilmedigim bir havalimanina indigimde Buenos Aires`teydim haklisin ama eminim Adnan Menderes`ten cikinca insanin yolunu bulmasi daha zordur..
Yaa bizim insanimiz neden bu kadar tembel cidden anlamiyorum arastir oku zaman ayir bloglarda gez arastirma yap inan bana aradiginda ulasamayacagin cok az bilgi vardir ustelik Izmir gibi turistik bir sehirden bahsediyoruz yok ama buraya yazmak cok daha kolay neden ugrasasin ki
Tembellik genlerde yaa bu ulke nasil ileri gitsin bu zihniyetle..

hadi cekildim

Şirince çok güzel bence mutlaka görmelisin.
Kordonun bir esprisi yok.
Ama illa gideceğim dersen ters istikamet iki tarafta.
Tercihin Şirince'den yana olsun bence.

Havaalanından kredı kartınızla gelmeden once netten kıralayın arabayı modelıne gore degısıyor ama kıraları normal galerıye gore cok daha uygun 70e falan var bu arada karttan 400tlmı ne dusuyo teslım edınce gerı yukluyolar kartınıza dıger turlu bu gezmek ıstedıgınız yerler bırbırıne cok uzak efes nerdee dogal yasam parkı nerde sasalıda bu arada konak bır uc sasalı bır ucta bırsuru aktarma yapmanız gerekır bu yerlere araba daha mantıklı.

Kordonla şirince çok uç istekler uzak çünkü uçaktanda inince hızlı tren var binip alsancakta inerseniz orda sahilde güzel yerler var kahvaltı yapıcağınız alsancak kordon sahil boyu gezersiniz hava çok güzel

Izmiri detayli bilmiyorum ama bence istanbul dışında tüm şehirleri gezmek için toplu taşıma yerine araba kiralamak çok daha zahmetsiz olacaktır. Zamandan tasarruf edersiniz.

Hem adam süpriz yapacaksa ayarlamıştır belki? Bırakın o yapsın planı siz keyfini çıkarın. Iyi gezmeler. :)

Alsancak,karsiyaka,pasaport gezmek varken ben efese gitmezdim sahsen.He sirince olabilir ama sirince 15 dk da gorduk bitti bir yer.Siz havaalanindan hemen metroya binin ve alsancakta inin.Ordan kordonboyu gezip vapurla karsiyakaya gecerdim.

Şirince kordona çok ters. Tercih yapmak zorundasınız . Havaş Alsancağa gidiyordu. Oraları gezin kordonu falan yoksa feribotla Karşıyaka'ya geçebilirsiniz. Şirince'ye İzmirliler de günü birlik gidiyorlar. En az bir tam gününüzü alır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…