Geçmiş olsun canım.Vajinal tabletlerin akıntı yapması normal, ancak kaşıntı için kesin çözüm değil maalesef.Kaşıntı probleminden çok çekmiş birisi olarak sana bir kaç tavsiyede bulunabilirim istersen.Eğer mantar varsa (ki kaşıntı mantara işaret), öncelikle dar,sıkı ve naylon iç çamaşırı kullanma.Günlük pede bir süre ara ver ve iç çamaşırının ağ kısmını özellikle,yüksek ısıda ütüle,yıkarken de yüksek ısıda yıka hatta imkanın varsa kaynat.Kesinlikle ama kesinlikle ayaklarını üşütme.Bir de,ben bişi daha yaptım ama faydası olur mu sana bilmem.Benim polikistik over problemim var ve bunun için soğan kürü uygulamıştım bir dönem.Soğan kürü,tekrarlayan kaşıntımı kesti ve bir daha da hiç olmadı Allah'a şükür.Sana tavsiyem,hamilelik durumun yoksa (ki olmadığını belirtmişsin) soğan kürünü yap.İlk başlarda akıntın olacak ama sonrasında bana çok iyi geldi ve hiç tekrarlamadı.Umarım yardmcı olabilmişimdir.Birde mümkün merteve,sabun vs değdirme vajinal bölgene.Kendini toparlasın.Mantar olduğunu düşünerek yazdım sana bunları canım.Çok geçmiş olsun.