Bilenler vardr ama bilmeyenler iin... ANNEM BiR MELEK de, Bir Beden de ift Yrek

Allahım bu aralar çok sık duyuyoruz bebek haberlerini ne güzel ya duydukça umutlarda artıyo....:))

inşallahh bebeğini sağlıkla sıhhatle alırsın kucağına canım....:))) amin....

İNCİTANEM ne güzel haberler veriyosun seni yürekten kutluyorum canım arkadaşım...

inşallah daha nice nice bebek müjdeleri vermen dileğiyle.....:)) benimkinide inş....:)

Ben Bilmiyordum Meleğimin Meleğinin Olacağını Hatta p.tesi 4 lünün sonuçlarını alacağımızı hiç hiç bişi bilmiyorumnaniknaniknaniknaniknaniknanik

Meleğimmmm meleğinle seni çok seviyorumopuyorumnanaktan

İncitanem Müjde Meleği Şeniz opuyorumnanaktan

Not:Meleğim hayallerimize kavuşmamız dileğimle.. :Saruboceq::Saruboceq:kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan:asigim:a.s.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin canım
teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib eder inşallah.... allahım analı babalı büyütsün...... :Saruboceq:
sağol canım çok teşekkür ederimmmmopuyorumnanaktan
sağol canımyaa Rabbım tüm isteyenlere kısa zamanda nasıp etsin

canım Nazlım yaaa bitanesin sen bitanecıkk....bende senı çok seviyorum canım benımm doğamızı da yağmurumuzu daa.....opuyorumnanaktan
canım benım inş cabucak zaman gecerde kucağımıza alırız hepimiz sabırla beklıyoruz meleklerimizi demiiii

:kedi::kedi::kedi:
:Saruboceq:rabbim melegini müjdelesin sana insallah:Saruboceq:
opuyorumnanaktanve bunu paylasmayi benden istersen seve seve inanki elimden geleni yapmaya hazirim canim benimopuyorumnanaktan

rabbim kolay,acısız bir doğum nasip etsin..:Saruboceq:
anasına,babasına,çevresine ve vatanına hayırlı bir evlat olsun,sağlıkla gelsin,neşe bereket getirsin yuvanıza..allah size bağışlasın gelicek yavrunuzu

allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin..

sağlıklı ve güzel bir hamilelik dönemi diliyorum..

Ay ne guzel ya masallah, artis var kk bebelerinde de, bende bu gunler, gecen sene kizi dogsun da busancilardan kurtulayim diye dua ediorduk cumle millet
Allah'im sag selim kucagina almayi da nasip etsin insallah,
tebriklerrrrrrrrr.

:kedi::kedi:tskler canim benim:kedi::kedi:

Hadi hayirlisi olsun, ne mutlu onlara, rabbim hayirlisi ile kucagina almayi nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ne hayırlı arkadaşsın hep güzel haberler veriyorsun

Allah analı babalı büyütsün miniği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…