Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar rahimde yaradan dolayı doktor bazı ilaçlar verdi, bunlardan biri de travazol krem, ilaçlara bugün başlıyorum ama bu kremi nasıl uyguluycam yani vajinanın üstüne mi yoksa içine mi sürücem (utandım ya soruyu sorarken :) )acil cevap verirseniz sevinirim...
cnm bnm cildilme stesden dolayı lekeler çıkıyodu ben onun için kullanıodum direk lekenn üstüne sürüyodum aman senn içerde sanırım bir bilgi veremiycm dr danış bence
cnm bnm cildilme stesden dolayı lekeler çıkıyodu ben onun için kullanıodum direk lekenn üstüne sürüyodum aman senn içerde sanırım bir bilgi veremiycm dr danış bence
Arkadaşlar rahimde yaradan dolayı doktor bazı ilaçlar verdi, bunlardan biri de travazol krem, ilaçlara bugün başlıyorum ama bu kremi nasıl uyguluycam yani vajinanın üstüne mi yoksa içine mi sürücem (utandım ya soruyu sorarken :) )acil cevap verirseniz sevinirim...
kremi zaten içeri sürmek zor olur
sizde yaranın dışında büyük olasılıkla mantar var ve kremi onun vermiştir dr
vajınaya dudakların iç kısmına dogru sürmeniz yeterli olur
kremi zaten içeri sürmek zor olur
sizde yaranın dışında büyük olasılıkla mantar var ve kremi onun vermiştir dr
vajınaya dudakların iç kısmına dogru sürmeniz yeterli olur